Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!:Χωρίς θέρμανση το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης!!!Οι φοιτητές μας δίνουν εξετάσεις στους -2 βαθμούς!!!


Την ώρα που το χειρότερο κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων χρόνων χτυπά την Ελλάδα και το δριμύ ψύχος καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η ελληνική Πολιτεία έχει βαλθεί να τρελάνει τους Έλληνες.
Χιλιάδες φοιτητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, τόσο στην Κομοτηνή όσο και την Αλεξανδρούπολη, αναγκάζονται να πραγματοποιούν μαθήματα και να δίνουν εξεταστική μέσα σε θερμοκρασίες που θυμίζουν Σιβηρία καθώς δεν υπάρχει πετρέλαιο προκειμένου να λειτουργήσει η θέρμανση.
Είναι χαρακτηριστικό πως φοιτητές καταγγέλλουν ότι τη Δευτέρα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις αίθουσες εξ’αιτίας του κρύου καθώς η θερμοκρασία ήταν -2 βαθμοί Κελσίου… Οι πρυτανικές αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά, υποστηρίζοντας πως τα κονδύλια του Υπουργείου δεν επαρκούν ενώ οι φοιτητές είναι αποφασισμένοι ακόμα και να εγκαταλείψουν την εξεταστική αν δε βρεθεί άμεσα λύση καθώς σε τέτοιες συνθήκες  είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν εξετάσεις. Άραγε στα κεντρικά κτίρια του Υπουργείου υπάρχει θέρμανση ή μόνο για τους φοιτητές οι πιστώσεις έχουν τελειώσει; Και ύστερα περιμένουμε από τη νέα γενιά να μείνει στη χώρα… Εδώ δεν τους προσφέρουμε ούτε τα βασικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου