Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς: τι επιφυλάσσει για τα ερωτικά σου





Και τι σημαίνει αυτό για σένα; Ότι αυτό το διάστημα ο έρωτας και η ομορφιά σου θα λάμψουν και θα θαμπώσουν κόσμο αφού αν είσαι μόνη θα γνωρίσεις πολλούς νέους και ενδιαφέροντες άντρες ενώ αν έχεις σχέση τώρα ο ερωτισμός σου είναι στο φουλ! Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει η Αφροδίτη στους Ιχθείς ανάλογα με το ζώδιό σου και ετοιμάσου για να ζήσεις μεγάλες στιγμές!
Κριός: χαλάρωσε και εμπιστεύσου το έντστικτό σου! Τώρα πολλές κρυμμένες ευκαιρίες για τα ερωτικά σου παρουσιάζονται αλλά το βασικό που έχεις να κάνει είναι να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς!
Ταύρος: τώρα περισσότερο απο ποτέ οι φιλίες θέλουν την προσοχή σου. Φρόντισε αυτές τις μέρες να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δίνοντας αγάπη θα την πάρεις πίσω!
Δίδυμοι: στο εργασιακό σου περιβάλλον οι συνάδελφοι σου “ανοίγονται” ο ένας μετά τον άλλον και δεν αποκλείεται ο έρωτας που αναζητάς να είναι ανάμεσα τους. Αν είσαι δεσμευμένη επίτρεψε στον σύντροφο σου να συμμετέχει ενεργά στην επαγγελματική σου ζωή!
Καρκίνος: τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσεις ένα ταξιδάκι με τους φίλους ή ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο με το αγόρι σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!
Λέων: τώρα η αποπλάνηση είναι μέσα στο παιχνίδι οπότε επένδυσε στα σέξι σου εσώρουχα για να εκτοξεύσεις στα ύψη τη σεξουαλικότητα σου και κανείς δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί!
Παρθένος: τώρα είναι για σένα η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου για εσένα οπότε πες ναι στον έρωτα! Λουλούδια, κεριά, απογειωτικό για τις αισθήσεις φαγητό όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!

Ζυγός: αυτός που σου έχει κερδίσει το ενδιαφέρον αξίζει την προσοχή και την τρυφερότητα σου και τώρα του την δίνεις απλόχερα! Θυμήσου ότι είναι τα μικρά πράγματα που κρατούν ζωντανή τη φλόγα του έρωτα!

Σκορπιός: βάλε τη φαντασία του να δουλέψει για λογαριασμό του έρωτα και γίεν πιο εφευρετική και δημιουργική αν έχεις σχέση ενώ αν είσαι μόνη ενώ αν ψάχνεις τον έρωτα δεν αποκλείεται να τον βρεις σε κάποια έξοδο σου στο θέατρο ή τη νυχτερινή έξοδο.

Τοξότης: νέες γνωριμίες που γίνονται μέσα πό την οικογένεια σου μπορεί να φέρουν τον έρωτα δίπλα σου ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι με τον έρωτα σου είναι η τέλεια ιδέα!
Αιγόκερως: τα γλυκά λογάκια είναι απαραίτητα για να πάει μπροστά ο έρωτας γιαυτό εκφράσου ελεύθερα με ένα ρομαντικό ποίημα ή σημειωματάκι και θα πάρει φωτιά ο έρωτας!
Υδροχόος: επένδυσε σε ένα ωραίο φόρεμα που θα σε κάνει να αισθανθείς υπέροχα και κυρίως σέξι και κάνε την διαφορά και δε θα χάσεις!
Ιχθείς: αγάπησες τον εαυτό σου ή όχι ακόμη; Μάθε λοιπόν ότι αν δεν τον αγαπήσεις δεν πάμε πουθενά. Αν είσαι καλή με τον εαυτό σου και δνε τον τιμωρείς για λάθη του παρελθόντος θα είσαι καλή και με τον έρωτα που είναι στον δρόμο και έρχεται!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη/womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου