Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ονειροκρίτης 2011 - 2012 - Ερμηνείες ονείρων


αυτοκίνητα

Αν δείτε στ' όνειρο σας αυτοκίνητα, σημαίνει γρήγορες διαδοχικές αλλαγές. Αν δείτε πως είστε πάνω σε αυτοκίνητο, είναι σημάδι πως το ταξίδι που σχεδιάζετε θα γίνει κάτω από οιωνούς διαφορετικούς απ' αυτούς που υπολογίζατε.
 Αν δείτε πως δεν προλάβατε αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα ότι θα παρεμποδιστείτε σε μιαν απόπειρα να προωθήσετε τις προοπτικές σας.
 Αν δείτε πως κατεβαίνετε από αυτοκίνητο, σημαίνει ότι θα επιτύχουν κάποια ενδιαφέροντα σχέδια σας, που θα σας γεμίσουν με ικανοποίηση και ενθουσιασμό.
 Αν δείτε αυτοκίνητα-βαγόνια ύπνου, είναι ένδειξη ότι ο αγώνας σας για τη συγκέντρωση πλούτου εμψυχώνεται από την επιθυμία της ικανοποίησης του εγωισμού και λάγνων αρχών, οι οποίες θα πρέπει να δαμαστούν και να ελεγχθούν.
 Αν δείτε στ' όνειρο σας τραμ ή τρόλεϋ, είναι σημάδι ότι κάποιο πρόσωπο ενδιαφέρεται ζωηρά να σας δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις και ανησυχία.
 Αν δείτε στ' όνειρο σας πως τρέχετε με αμάξι, σημαίνει ότι ευχάριστες αναμνήσεις και ευημερία θα σας δώσουν χαρά. Αν δείτε πως ταξιδεύετε με αμάξι νύχτα, συντροφιά με άλλους, σημαίνει ότι θα έχετε κάποιο μυστικό που θα προσπαθήσετε να το φυλάξετε από τους φίλους σας.
Αν δείτε πως βρισκόσαστε σε αμάξι με γυναίκα, κάποιο σκάνδαλο θα σμίξει το όνομα σας με το όνομα άλλων που δεν έχουν καλή φήμη.
Αν ονειρευτείτε πως οδηγείτε ένα αγοραίο αμάξι, σημαίνει χειρωνακτική εργασία, με μικρή πιθανότητα προόδου.
Αν ονειρευτείτε πως οδηγείτε αυτοκίνητο, είναι προμήνυμα ότι ο ανταγωνισμός και η ζήλια θα δηλητηριάσουν την ευτυχία σας.
 Αν δείτε πως στέκεστε πάνω σε πλατφόρμα αυτοκινήτου, ενώ τρέχει, σημαίνει ότι θα αποπειραθείτε να διεξαγάγετε μιαν επιχείρηση που θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αλλά αν η πορεία σας είναι χωρίς ατύχημα, θα επιτύχετε.
 Αν η πλατφόρμα είναι πολύ ψηλή, ο κίνδυνος που θα διατρέξετε θα είναι περισσότερο φανερός' αν είναι χαμηλή, θα φτάσετε ομαλά στο σκοπό σας.
 Αν δείτε πως τρέχετε με αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα είστε ανήσυχος κάτω από ευχάριστες συνθήκες, και θα κάμετε μια αλλαγή στις υποθέσεις σας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος άπρεπης συμπεριφοράς, αν δείτε τέτοιο όνειρο.
 Αν είδατε πως σας τράκαρε κάποιος, η ευχαρίστηση που περιμένατε δε θα φτάσει στο αναμενόμενο ύψος.
 Αν δείτε πως γλιτώσατε από το αυτοκίνητο άλλου, σημαίνει ότι θα κάμετε καλά να αποφύγετε κάποιον αντίπαλο όσο πιο έντιμα μπορείτε.

αίμα

Αν δείτε ρούχα λεκιασμένα με αίμα, σημαίνει ότι έχετε εχθρούς που προσπαθούν να εμποδίσουν την εξέλιξή σας. Αν δείτε αίμα να τρέχει από πληγή, θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά, οικονομικά προβλήματα και στεναχώριες. Αίμα στα χέρια σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξετε τον εαυτό σας και τα θέματα που σας απασχολούν.
Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει. Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία. Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλ η χαρά.
Αν δεις αίμα να τρέχει γρήγορα θα απολαύσεις ότι ποθεί και θα ακούσεις καλή είδηση, αν το αίμα είναι σάπιο και μολυσμένο σύντομα θα αρρωστήσεις. Αν κάνεις εμετό από αίμα καλό και κόκκινο θα αποκτήσεις περιουσία και κέρδη και αν είσαι παντρεμένη θα αποκτήσεις καλά παιδιά. Αν όμως το αίμα που κάνεις εμετό είναι άσχημο θα πάθεις μεγάλη καταστροφή. Αν το αίμα τρέχει από την μύτη σου το μυστικό σου το γνωρίζουν πολλοί. Αν σου αφαιρούν αίμα θα χάσεις πολλά. Αν ουρείς αίμα θα ξεφορτωθείς άτομο δυσάρεστο. Αν το αίμα είναι μαύρο διατρέχεις κίνδυνο ασθένειας ή ατυχήματος.

άλογο

Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ιππεύετε ένα άσπρο άλογο, οι ενδείξεις είναι ευνοϊκές για ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με καλούς φίλους και έντιμες γυναίκες. Αν δείτε πως το άλογο είναι βρώμικο και αδύνατο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί από ένα ζηλιάρη φίλο ή κάποια γυναίκα. Αν το άλογο είναι μαύρο, σημαίνει πως η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά θα απογοητευθείτε και θα αισθάνεστε ένοχος για κάποιες απολαύσεις. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο άντρας της είναι άπιστος.
Το να ονειρευτείτε σκούρα άλογα, σημαίνει πως θα συναντήσετε προσοδοφόρες καταστάσεις αλλά συγχρόνως και μεγάλη απογοήτευση. Παροδικές ευχαριστήσεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα όμορφο γυμνασμένο άλογο, σημαίνει πως η τύχη σας ευνοεί και πως θα απολαύσετε τον ερωτά σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως τελικά θα ενδώσει σε συνεχείς παρακλήσεις. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε με υλικές απολαύσεις.
Αν δείτε πως ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν από την αφροσύνη κάποιου φίλου ή υπαλλήλου. Αν δείτε ένα άλογο να τρέχει μαζί με άλλα, σημαίνει πως θα ακούσετε για την αρρώστια κάποιων φίλων σας.
Αν δείτε ωραία αρσενικά άλογα, είναι σημάδι επιτυχίας και ζωής υψηλού επιπέδου. Σημαίνει ακόμη ότι θα σας επηρεάσουν άνομα πα-θη.
Αν δείτε φοράδες, σημαίνει συμφωνία και απουσία ζήλειας μεταξύ συζύγων και ερωτευμένων.
Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σύντομα θα έχετε καλή τύχη και θα απολαύσετε πλούσιες διασκεδάσεις. Αν το ποτάμι είναι ταραγμένο ή θολό, οι προβλεπόμενες χαρές θα είναι κατά κάποιον τρόπο απογοητευτικές.
Αν δείτε πως κολυμπάτε καβάλα σε άλογο μέσα σε καθαρό νερό, η προσδοκία σας για έναν έντονο έρωτα θα γίνει πραγματικότητα. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο σημαίνει μεγάλο κέρδος.
Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα έχουν προβλήματα.
Αν δείτε νεκρό άλογο, σημαίνει απογοητεύσεις από διάφορες πλευρές.
Αν ονειρευτείτε πως ιππεύετε ένα ατίθασο άλογο, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν δύσκολα πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως σας ρίχνει κάτω, θα έχετε^έναν σκληρό αντίπαλο και οι επιχειρήσεις σας θα υποφέρουν από ανταγωνισμό.
Αν ονειρευτείτε πως ένα άλογο σας κλωτσά, σημαίνει πως ο σύντροφος σας θα σας διώξει και η τύχη σας θα αλλάξει λόγω κακής υγείας.
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε και σελώνετε άλογο, σημαίνει πως θα υπάρξει καλυτέρευση στις επιχειρήσεις σας και πως θα σας πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι. Αν αποτύχετε να πιάσετε το άλογο, τότε η τύχη σας θα πάει στραβά.
Αν δείτε άλογα με βούλες, σημαίνει πως διάφορες επιχειρήσεις θα σας αφήσουν κέρδος.
Αν ονειρευτείτε πως πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ένα καλό και πιστό σύζυγο.
Αν ονειρευτείτε άλογα κούρσας, σημαίνει πως ζείτε με έντονο ρυθμό. Για τους γεωργούς, αυτό το όνειρο σημαίνει ευημερία. Αν δείτε πως ιππεύετε άλογο κούρσας, θα έχετε μια όμορφη και χαρούμενη ζωή.
Αν δείτε πως σκοτώνετε άλογο, πρόκειται να πληγώσετε τους φίλους σας με τον εγωισμό σας.
Αν δείτε πως ιππεύτετε ασέλωτο άλογο, σημαίνει πως θα κερδίσετε πλούτη μετά από σκληρούς αγώνες. Αν δείτε πως έχετε μαζί σας κι άλλους άντρες, σημαίνει πως θα έχετε γύρω σας έντιμους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και η επιτυχία σας θα είναι εξασφαλισμένη.
Αν δείτε πως έχετε μαζί σας γυναίκες, οι επιθυμίες σας θα είναι ανεξέλεγκτες και η αποδοτικότητα σας μειωμένη.
Αν οδηγείτε άλογο στ' όνειρο σας, τα επιχειρησιακά σας ζητήματα δεν θα παραμεληθούν για πρόσκαιρες απολαύσεις.
Αν δείτε πως περιποιείστε τη χαίτη ή την ουρά ενός αλόγου, σημαίνει πως θα γίνετε καλός οικονομολόγος ή αγρότης. Για τους ανθρώπους των γραμμάτων σημαίνει ότι προσέχουν πολύ την δουλειά τους και οι ανταγωνιστές σας νοιάζονται τις επιχειρήσεις τους με άγχος.
Αν ονειρευτείτε πολλά άλογα μαζί, είναι σημάδι πλούτου και μεγάλης ευτυχίας.
Αν δείτε άλογα να σέρνουν οχήματα, σημαίνει πως ο πλούτος και η αγάπη βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά αντιμετωπίζουν εμπόδια.
Αν ανεβαίνετε ένα λόφο ιππεύοντας και το άλογο πέσει αλλά εσείς φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως θα κάνετε περιουσία, αν και θα έχετε να παλέψετε με εχθρούς και με το φθόνο. Αν εσείς και το άλογο φτάσετε στην κορυφή, σημαίνει πως η κοινωνική και οικονομική σας άνοδος θα είναι μεγάλη και σταθερή.
Για ένα νέο κορίτσι που θα δει πως ιππεύει ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως πρέπει να ζητήσει τις συμβουλές κάποιου σοφότερου. Ακόμα, κάποιες επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν σε απρόσμενο χρόνο. Το μαύρο χρώμα στα άλογα σημαίνει αναβολή αποφάσεων.
Αν δείτε ένα λεπτοκαμωμένο άλογο, σημαίνει πως κάποια αναπάντεχη δυσαρέσκεια θα παρεμβληθεί στην ευτυχία σας.
Αν δείτε πως προσπαθείτε να πεταλώσετε άλογο με πέταλο μικρότερο από το πόδι του, θα κατηγορηθείτε πως κάνατε επίβουλες συμφωνίες με ανθρώπους υπεράνω υποψίας.
Αν δείτε πως κατεβαίνετε έφιππος λόφο, αναμφίβολα οι επιχειρήσεις σας θα σας απογοητεύσουν. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ιππεύει ένα άλογο έχοντας πίσω της κάποιο φίλο, σημαίνει πως πολλοί επιτυχημένοι άντρες θα την επιθυμήσουν. Αν δει πως ήταν φοβισμένη, σημαίνει πως θα ξεσηκώσει πολλές αντιζηλίες. Αν, αφού ξεπεζέψει από το άλογο, στραφεί προς ένα γουρούνι, σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για έναν πλούσιο γαμπρό και θα προτιμήσει την ελευθερία της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.
Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε ή βλέπετε άσπρο άλογο, θα γνωρίσετε επιτυχία στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Αν το άλογο είναι αδύνατο και βρώμικο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί. Αν είναι μαύρο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά θα νιώσετε ενοχές για κάποιες απολαύσεις. Επίσης, για μία γυναίκα, σημαίνει ότι ο σύντροφός της την απατά. Αν δείτε σκούρο άλογο, σημαίνει ότι θα ζήσετε ευνοϊκές για εσάς καταστάσεις, αλλά συγχρόνως και μία μεγάλη απογοήτευση. Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε ένα όμορφο και γυμνασμένο άλογο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα απολαύσετε τον έρωτα. Για μία γυναίκα, σημαίνει ότι θα ενδώσει σε μία ερωτική πρόταση. Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, κάποιος φίλος ή υπάλληλος θα βλάψει τα συμφέροντά σας. Αν το άλογο τρέχει μαζί με άλλα, θα μάθετε για την αρρώστια κάποιου φιλικού σας προσώπου. Αν δείτε όμορφα αρσενικά άλογα, σημαίνει επιτυχία, αλλά και πάθη. Αν δείτε φοράδες, σημαίνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σημαίνει πως θα έχετε καλή τύχη. Αν δείτε ότι κολυμπάτε καβάλα σε ένα άλογο σε καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ζήσετε έναν έντονο έρωτα. Αν ασχολείστε με επιχειρήσεις, θα αποκτήσετε μεγάλα κέρδη. Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αν δείτε νεκρό άλογο, θα απογοητευτείτε. Αν ονειρευτείτε ότι πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι σίγουρη.

Βρέφος

Αν δεις ότι έχεις μωρό, βάσανα σε περιμένουν. Αν κλαίει θα έχεις ελαφριά αρρώστια. Αν πεθαίνει το μωρό μεγάλη χαρά περίμενε. Αν δεις πολλά μωρά και είναι και ωραία θα έχεις λαμπρό μέλλον.
Αν ονειρευτείτε ένα νεογέννητο μωρό, σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έχει μωρό, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν. Αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα

Βροχή

Αν βλέπεις βροχή και να είναι χρυσή, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο. Αν είναι αργυρή θα έχεις στεναχώριες χωρίς λόγο. Αν η βροχή παρουσιάζετε ήσυχη χωρίς ανέμους, αστραπές ή βροντές θα έχετε άφθονα υλικά αγαθά.
Αν δείτε στ' όνειρο σας καθαρή βροχή, σημαίνει ότι ευημερία κι ευχαρίστηση βρίσκονται πολύ κοντά σας. Αν η βροχή πέφτει από μαύρα σύννεφα, θα τρομάξετε από τη σοβαρότητα των προβλημάτων σας. Αν δείτε πως προφυλαχτήκατε από τη βροχή για να μη βραχούν τα ρούχα σας, σημαίνει ότι τα σχέδια σας θα πετύχουν και σύντομα θα ολοκληρωθούν. Αν ονειρευτείτε ότι καθόσαστε μέσα στο σπίτι και βλέπετε έξω να βρέχει, είναι προμήνυμα ευημερίας και ερωτικού πάθους. Αν δείτε ότι το ταβάνι στάζει από νερά της βροχής αλλά καθαρά, σημαίνει ότι σύντομα θ' απολαύσετε απαγορευμένες ευχαριστήσεις. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι άλλοι βρέχονται από βροχή, σημαίνει ότι θα ξεδιαλέξετε τους φίλους σας και θα κρίνετε ότι πολλοί δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Βροχή με καταιγίδες είναι πάντα σημάδι ατυχίας.

Βυζιά/μαστοί

Αν είσαι άντρας και βλέπεις ότι έχεις μεγάλα βυζιά θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Αν είσαι γυναίκα και βλέπεις ότι έχεις πάνω από δύο σημαίνει ότι η ερωτική σου διαγωγή είναι κακή. Αν έχουν γάλα σημαίνει ότι θα κερδίσεις λεφτά.

Γάμος

Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ο γάμος είναι χωρίς παπά και χωρίς μουσική, αν είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις και αν είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και βλέπετε ότι παντρεύεστε στον ύπνο σας το ίδιο άτομο θα έχεις πολλά τυχερά κέρδη. Αν δεις την γυναίκα σου ότι παντρεύετε με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνεύει από χωρισμό. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα.
Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη κα φήμη στη ζωή του. Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια. Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες.
Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός. Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής.
Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Γυναίκα

Αν δείτε πως η γυναίκα ήταν μελαχρινή, αυτό σημαίνει αρρώστια σας απειλεί. Αν είναι ωραία και ξανθιά, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες και καλή υγεία. Αν δείτε πως η γυναίκα έχει μαλλιά κόκκινα και αυτό σας έκανε εντύπωση στο ονειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν καταστάσεις στην οικογένειά σας και στις δουλειές σας που δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα και θα στενοχωρηθείτε χωρίς λόγο. Αν δείτε μια γυναίκα ντυμένη στα ολόλευκα, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και στην εργασία σας και στον έρωτα. Αν δείτε πως βρεθήκατε ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλά βάσανα και πολλές στενοχώριες. Αν δείτε πως με μια μεγάλη γυναίκα διατηρείτε σχέσεις παράνομες, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι το δυσάρεστο. Αν δείτε πως μαλώνετε με μια γυναίκα και την χτυπάτε αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε δικαστήρια. Αν δείτε πως κάνατε απαγωγή μιας γυναίκας για τον εαυτό σας, αυτό σημαίνει πως θα ρισκάρετε σε σοβαρή οικονομική επιχείρηση και θα κερδίσετε πολλά, αν η απαγωγή έχει επιτυχία, το αντίθετο θα συμβεί αν η απαγωγή έχει αποτυχία. Αν πάλι δείτε πως μαζί με άλλους κάνατε επιτυχημένη απαγωγή, αυτό σημαίνει πως θα συνεργαστείτε και θα κάνετε μια πολύ σοβαρή επιχείρηση που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη. Αν δείτε πως κάνατε απαγωγή σε παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε βρώμικες δουλειές που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αν δείτε πως έχετε σχέσεις με παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε πολλά δικαιώματα στον κύκλο σας για πολύ άσχημα σχόλια. Τέλος αν δείτε γυναίκα έγκυο, σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και καλές δουλειές θα έχετε. Αν δείτε γυναίκα με μακριά μαλλιά, αυτό σημαίνει άσχημα μπλεξίματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσετε. Αν δείτε γυναίκα και είναι κουρεμένη και ντυμένη ανδρικά και αυτό σας κάνει εντύπωση, παρ' όλο που αυτό είναι συνηθισμένο στην εποχή μας, σημαίνει πως η γυναίκα σας ή η ερωμένη σας προσπαθούν να σας ξεγελάσουν. Αν δείτε γυναίκα και είναι μασκαράς αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε με ικανοποίηση είτε με γυναίκα είτε σε επιχείρηση που αργότερα θα τα πληρώσετε ακριβά.Αν δεις απλά γυναίκα στον ύπνο σου, περίμενε στεναχώρια ή ελαφριά αρρώστια. Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή και ωραία και σου μιλάει γλυκά περίμενε καλή έκβαση στις υποθέσεις σου. Αν φοράει μαύρα ρούχα θα λάβεις στενάχωρο μήνυμα. Αν τα ρούχα της είναι άσπρα μπορεί να έχεις ακόμη και προαγωγή σε κάποιο τομέα. Αν είναι ξανθή με καλοχτενισμένα μαλλιά τότε θα λάβεις ευχάριστο μήνυμα και τυχερό. Αν φοράει κόκκινα ρούχα, κάτι απρόσμενο σε περιμένει και αν είσαι ανύπαντρος/η, ακόμη και γάμο. Αν σε χαϊδεύει γυναίκα θα απαλλαγείς από μεγάλες στεναχώριες. Αν προσπαθήσεις να σκοτώσεις γυναίκα πρόσεχε γιατί κάνεις κάτι κακό στη ζωή σου και θα το πληρώσεις ακριβά. Αν σε σκοτώνει αυτή δόξα και τιμές σε περιμένουνε. Αν ζητάς γυναίκα σε γάμο και σε δέχεται θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου. Αν όμως δεν σε δέχεται πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου. Αν δείτε γυναίκες στον ύπνο σας, σημαίνει ραδιουργία. Το να ονειρευτείτε μια διαφωνία με γυναίκα, σημαίνει ότι θα σας ξεγελάσουν. Αν ονειρευτείτε γυναίκα μελαχρινή με πράσινα μάτια, σημαίνει απομάκρυνση από αγώνες όπου η νίκη ήτανε σίγουρη. Αν έχει μάτια καστανά και ρωμαϊκή μύτη, σημαίνει ότι θα εμπλακείτε σε ασύμφορες συναλλαγές. Αν είναι κοκκινομάλλα, σημαίνει αγωνία και άγχος. Αν ονειρευτείτε ξανθή, είναι σημάδι ότι όλες οι επιχειρήσεις σας θα έχουν αίσιο τέλος.


Γάτα

Αν δεις γάτα στη στέγη του σπιτιού σου κάποιος από το σόι σου θα αρρωστήσει. Αν δεις ότι σε γρατζουνάει γάτα, πρόσεξε γιατί η υπόληψη σου κινδυνεύει. Το ίδιο και όταν την ακούς να νιαουρίζει. Αν χαϊδεύεις γάτα να ξέρεις ότι γύρω σου οι φίλοι σου σε κολακεύουν μόνο για να κερδίσουν από σένα. Αν απλώς βλέπεις γάτα να ξέρεις ότι κάποιος σε κλέβει, είτε μέσα στο σπίτι σου είτε στη δουλειά σου. Αν η γάτα είναι θυμωμένη μαζί σου και θέλει να σου επιτεθεί θα μαλώσεις με κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο. Αν δείτε στ' όνειρο σας γάτα, σημαίνει κακοτυχία, αν δεν καταφέρετε να τη σκοτώσετε, ή να τη διώξετε από τα μάτια σας. Αν δείτε πώς η γάτα σας επιτέθηκε, θα έχετε εχθρούς που θα φτάσουν ως τα άκρα για να αμαυρώσουν τη Φήμη σας και να προκαλέσουν την καταστροφή της περιουσίας σας. Αν όμως είδατε πως πετύχατε να την αποκρούσετε, θα υπερνικήσετε μεγάλα εμπόδια και θα αυξήσετε την περιουσία σας και το κύρος σας στην κοινωνία. Αν δείτε πως συναντήσατε μια λεπτή, μικρόσωμη και βρώμικη γατούλα, θα λάβετε δυσάρεστα νέα από κάποιον που λείπει. Κάποιος φίλος βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου" μα αν είδατε πως τη διώξατε από μπροστά σας, ο φίλος σας θα αναρρώσει ύστερα από μια μακριά και δυσθεράπευτη αρρώστια. Αν ακούσετε στον ύπνο σας γάτα να σκούζει ή να νιαουρίζει, κάποιος ψεύτικος φίλος χρησιμοποιεί κάθε λέξη και πράξη που μπορεί για να σας βλάψει. Αν ονειρευτείτε πως η γάτα σας γρατσούνισε, ένας εχθρός θα πετύχει να αποσπάσει τα οφέλη μιας διαπραγμάτευσης που σας έφαγε πολλές μέρες. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι κρατά γάτα, ή γατάκι, θα επηρεαστεί και θα διαπράξει κάποια απρέπεια εξαιτίας της προδοσίας άλλων. Αν δείτε μια καθαρή ή άσπρη γάτα, σημαίνει μπερδέματα, που ενώ θα φαίνονται ανώδυνα, θα αποδειχτούν πηγή στενοχώριας και απώλειας πολλών χρημάτων. Όταν ένας έμπορος ονειρευτεί γάτα, θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί στο έπακρο, γιατί οι ανταγωνιστές του πρόκειται να του «κόψουν» τη δουλειά, και θα αναγκαστεί να λάβει άλλα μέτρα, πέρα από τη μείωση των τιμών. Αν ονειρευτείτε πως είδατε μια γάτα να τρίβεται πάνω σας φιλικά, σημαίνει την έναρξη ενός οργισμένου αγώνα. Σημαίνει ότι καλοπιάνετε κάποιον εχθρό με την πρόθεση να τον χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ένα μυστικό που πιστεύετε ότι σας αφορά' ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να κοινολογήσει πράγματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή, θα προσποιηθείτε πως αγνοείτε όλες τις εναντίον σας ενέργειες του.

Δόντια

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα. Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας. Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ' αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας. Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας ακόμη και θάνατο. Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα. Γι' αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες

Δαχτυλίδι

Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι μεγάλης στεναχώριας ιδίως εΑν είναι χρυσό θα ακούσετε για θάνατο αγαπητού σας προσώπου. Όσο πιο πολλά τα δακτυλίδια τόσο πιο πολύ η στεναχώρια. Αν τα δακτυλίδια είναι ασημένια, σημαίνει ότι μπορεί να ξεγελαστείτε από αγαπητά σας πρόσωπο ή από φίλους οι οποίοι θα γίνουν εχθροί. Αν πετάξετε τα δακτυλίδια από πάνω σας, απαλλάσσεστε από μεγάλες στεναχώριες και φτώχειες. Αν το δακτυλίδι που φοράτε στο χέρι σας είναι πολύ μεγάλο και σας πέσει, προσέχετε μην μαθευτούν τα μυστικά σας ή το άτομο που αγαπάτε σας προδώσει. Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις. Ένα σπασμένο δαχτυλίδι σημαίνει διαφωνίες και προστριβές για τους παντρεμένους και χωρισμό για τους ερωτευμένους. Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως δέχτηκε δαχτυλίδι σημαίνει ότι οι στενοχώριες της για τη συμπεριφορά του αγαπημένου της θα περάσουν, γιατί εκείνος θ' αφοσιωθεί τελικά σ' αυτήν και στα ενδιαφέροντα της. Αν δείτε άλλους να φοράνε δαχτυλίδια, σημαίνει αύξηση πλούτου και πολλούς καινούργιους φίλους.


Δρόμος

Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε σε ωραίο δρόμο και ομαλό, ευχά Αν ονειρευτείτε ότι χάσατε το δρόμο, είναι προειδοποίηση για να σταματήσετε να βαυκαλίζεστε με αίσιες προοπτικές, γιατί οι υποθέσεις σας κινδυνεύουν ν' αποτύχουν, εκτός και προσπαθήσετε πολύ σκληρά να διατηρήσετε τη διεύθυνση των επιχειρήσεων σας. Αν δείτε ότι περπατάτε σε δρόμο, είναι προμήνυμα ατυχίας και στενοχώριας. Σχεδόν θα σας πιάσει απογοήτευση όταν φτάσετε στο τέρμα του σκοπού σας και ανακαλύψετε αποτελέσματα που δεν ήταν σύμφωνα με τις επιδιώξεις σας. Αν δείτε ότι περπατάτε σε φωτισμένο δρόμο, σημαίνει ότι οι ευχαριστήσεις σας θα είναι παροδικές και θα σας γεμίσουν δυσφορία. Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε σε δρόμο άγνωστο γεμάτο εμπόδια, προοιωνίζονται αγώνες που δεν θα καταλήξουν σε τίποτ' άλλο εκτός από στενοχώριες. Αν ο δρόμος είναι φαρδύς και δενδροφυτεμένος, σημαίνει ευχαρίστηση και αναπάντεχη χαρά.


Εγκυμοσύνη

Αν είσαι άντρας και δεις ότι είσαι έγκυος θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες. Μπορεί να χωρίσεις και από τη γυναίκα σου. Αν είσαι όμως ανύπαντρος θα κάνεις πολύ καλό γάμο. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της και θα της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Για τη γυναίκα που βλέπει ότι είναι έγκυος, και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα, προβλέπεται καλή γέννα και γρήγορη αποκατάσταση των δυνάμεων της. Είναι ένα σχετικά συχνό όνειρο στους ανθρώπους που έχουν περάσει σπουδές και έχουν εξεταστεί επανειλημμένα, όταν στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα ή μία δύσκολη κατάσταση τότε εμφανίζεται αυτό το όνειρο που μεταφράζει το άγχος της στιγμής και τη λαχτάρα να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία.
Η σπουδαιότητα αυτού του ονείρου είναι ότι αποκαλύπτει ορισμένες αδυναμίες και έλλειψη εμπιστοσύνης για τις δυνάμεις μας, για το οποίο μια ψυχολογική έρευνα συμπέρανε ότι όταν αυτό το όνειρο επαναλαμβάνεται περισσότερο από μία φορά θα μας επιτρέψει να αναγνωρίσουμε την αδύνατη πλευρά της προσωπικότητάς μας.


Έρωτας

Το να δείτε ότι είστε ερωτευμένος/η, δείχνει έντονα συναισθήματα τα οποία μεταφέρονται από μία σχέση σας. Υπονοεί την ευτυχία και την ικανοποίηση με αυτό που έχετε και όπου βρίσκεστε στη ζωή. Από την άλλη μπορεί να δείχνει ότι δεν έχετε αρκετή αγάπη στη ζωή σας. Θέλουμε από τη φύση μας να ανείκουμε κάπου και να είμαστε αποδεκτοί.

Εκκλησία

Αν δεις ότι κτίζεις εκκλησία στη ζωή σου θα σου έρχονται όλα δεξιά. Αν μπαίνεις σε εκκλησία για να ανάψεις κερί ή να λειτουργηθείς θα κάνεις πολλά καλά έργα στη ζωή σου, θα κερδίσεις κάποια δύσκολη δίκη για σένα, 'η ακόμα να πάρεις και καλή κληρονομιά. Αν δεις ότι κλέβεις ή κοιμάσαι μέσα στην εκκλησία θα κάνεις κάτι για το οποίο θα τιμωρηθείς σκληρά. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και μπαίνεις νύφη μέσα στην εκκλησία, θα χωρίσεις με τον άντρα σου, το ίδιο σημαίνει και για τον άντρα που μπαίνει γαμπρός. Αν ονειρευτείτε πως είδατε εκκλησία σε απόσταση, σημαίνει απόγοήτευση σε τέρψεις που τις σχεδιάζατε από καιρό. Αν δείτε πως μπήκατε σε εκκλησία σκυθρωπός, θα παραβρεθείτε σε κηδεία. Επίσης, είναι σημάδι σκοτεινών προοπτικών για καλύτερες μέρες.


Ζήλια

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι ζηλεύει τον άνδρα της, σημαίνει ότι θα της συμβούν συγκλονιστικά περιστατικά. Αν μια νέα κοπέλα δει ότι ζηλεύει τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι εκείνος θα εντυπωσιαστεί από τα θέλγητρα μιας άλλης. Γενικά, η ζήλια στο όνειρο σημαίνει πολλές στενοχώριες της καθημερινής ζωής. Το να δείτε ότι ζηλεύετε τους άλλους, σημαίνει ότι θα κάνετε θερμούς φίλους, γιατί εσείς είστε ανιδιοτελής και θέλετε πάντα το καλό των άλλων. Αν δείτε ότι άλλοι σας ζηλεύουν, σημαίνει ότι θα υποφέρετε από καταπίεση φίλων που θέλουν να σας εξυπηρετήσουν.

Ζύμη/ζυμώνω

Αν δεις ζυμάρι θα έχεις κέρδη από μια υπόθεση που προσπαθείς από καιρό. Αν δεις ότι ζυμώνεις και αυτό φουσκώνει ένα ευτυχισμένο γεγονός θα σου τύχει σήμερα. Αν το ζυμάρι δεν φουσκώνει θα έχεις στεναχώρια από δικούς σου ανθρώπους


Ζαχαροπλαστείο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε σε ζαχαροπλαστείο, θα μάθεις ευχάριστα νέα για φίλους σου. Αν ΄έχεις δικός σου ζαχαροπλαστείο θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη. Αν είσαι μέσα σε αυτό και τρως γλυκά θα στεναχωρηθείς προσωρινά για κάτι που δεν άξιζε τον κόπο. Αν δείτε στον ύπνο σας ακάθαρτο ζαχαροπλαστείο, σημαίνει πως κάποιος εχθρός, μεταμφιεσμένος σε φίλο, θα εισχωρήσει στην ιδιωτική σας ζωή και θα αποκαλύψει σοβαρά μυστικά σας στους εχθρούς σας.


Ηθοποιός

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια ηθοποιό, σημαίνει ότι η τωρινή σας κατάσταση θα είναι μια κατάσταση αδιάκοπων τέρψεων και ευνοιών. Αν δείτε πως είστε εσείς ηθοποιός, σημαίνει πως θα χρειαστεί να εργαστείτε για την ύπαρξη σας, αλλά οι μόχθοι σας θα καταβάλλονται μέσα σε ευχάριστο κλίμα. Αν δείτε πως είστε ερωτευμένος (-η) με ηθοποιό, η κλίση και το ταλέντο σας θα συνδυαστούν με την ευχαρίστηση και θ' αποφύγετε τη σκληρή εργασία. Βλέπε παρόμοιες λέξεις που έχουν σχέση με εκκλησίες, ιερείς κλπ. Αν δείτε νεκρό ηθοποιό, η καλή σας τύχη θα καταποντιστεί σε βίαιη και αξεπέραστη αθλιότητα. Αν δείτε ηθοποιούς περιφερόμενους και αδέκαρους, σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας θα υποστούν μιαν αλλαγή από την αισιόδοξη προοπτική στην απειλή της αποτυχίας. Για εκείνους που απολαμβάνουν σπιτικές ανέσεις, είναι μια προειδοποίηση δυσάρεστης τροπής των πραγμάτων. Για μια νέα γυναίκα που είδε πως αρραβωνιάστηκε με ηθοποιό, ή ότι πρόκειται να τον παντρευτεί, το όνειρο προλέγει ότι οι παραξενιές της θα της προκαλέσουν μεταμέλεια μόλις εξαφανιστεί η αίγλη της απόλαυσης. Αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι κάνει σπορ με μια ηθοποιό, το όνειρο του προλέγει προστριβές με τη σύζυγο του ή την αγαπημένη του, πράγμα που θα τον κάνει να υποφέρει πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου