Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΓΑ ΜΩΡΑ'I'TΗ:Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ...!!!VIDEO..,OI 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ...!!!





  • Ονομάζεται Όλγα Μωραιτη 24 ετών μεγάλωσε στην Κομοτηνή από μικρή ηλικία φάνηκε το ενδιαφέρον της για το τραγούδι διότι κατάγεται από μουσική οικογένεια βλέπε πατέρα drummer και μητέρα τραγουδίστρια φυσικό ήταν να έχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο μέσα της.Από τα σχολικά της χρόνια ακόμα θυμάται συχνά να συμμετέχει σε παιδικές χωροδιες…παρα την πίεση των γονιών της για σπουδές την κέρδισε η εμμονή και η αγάπη της για το τραγούδι και τα τελευταία 3 χρόνια τραγουδάει και σε νυχτερινά κέντρα διαφόρων πόλεων αυτή την περίοδο την συναντάμε στο Pico Plus της Αλεξανδρούπολης...




    O ALIO (Αλέξης Χαραλαμπίδης) είναι ένας MC από την Θεσσαλονίκη και η μεγάλη του αγάπη είναι το hip-hop.
    Όνειρό του ήταν να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει πάνω στην σκηνή, μπροστά στο κοινό (όνειρο που σήμερα πραγματοποιείται, αφού ήδη έχει κάνει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα).
    Το 2009 και σε ηλικία 19 χρονών, με πολύ αυτογνωσία κυκλοφορεί τον πρώτο δίσκο με τίτλο "Για Μένα", ο οποίος αποτελείται από 15 κομμάτια γεμάτα από συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες και προσωπικά βιώματα.!
    To 2010 μαζί με τον "Πανικό mc" δημιουργούν το συγκρότημα "Dobra Crew" και κυκλοφορούν ένα δίσκο με 12 κομμάτια ("Θέλω όσοι μας νιώθουν...").
    Σήμερα εκτός από τους "Dobra Crew" ,το ερασιτεχνικό συγκρότημα της παρέας του, ανήκει στους "Versus GR" οι οποίοι είναι ήδη γνωστοί με τις επιτυχίες τους "Σε θέλω εδώ" και "Ξέχασες".
    Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε ψηφιακά το τραγούδι «Μια ευκαιρία», με συμμετοχή της Όλγας Μωραΐτη, σε στίχους Πάνη Απαζίδη σε παραγωγή Versus GR, που γνώρισε επιτυχία κερδίζοντας τις εντυπώσεις των ακροατών!
    Τώρα ο ALIO MC μας προτείνει το νέο του digital single, με τίτλο «Θέλω να με προσέχεις», με συμμετοχή της Όλγας Μωραΐτη σε στίχους Πάνη Απαζίδη και σε παραγωγή του Θοδωρή Νικολάου (Versus GR), που σίγουρα θα αγαπήσουμε!
    Καλή ακρόαση… από την … INsiteMUSIC

  • ALIO MC feat OLGA MORAITI - Thelw na me prosexeis (New 11/2011)




    ‎"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ" - ALIO MC feat OLGA MORAITI Μουσική : Θ. Νικολάου, Στίχοι: Π. Απαζίδης, Στίχοι Rap: Alio MC, Παραγωγή: Θ. Νικολάου, Label : INsiteMUSIC



    "MIA EYKAIRIA" Alio feat. Olga Moraiti promo 2011



    Το Komolifestyle εύχεται στην Όλγα καλή συνέχεια με πολλές πολλές επιτυχίες...!!!

                                                 ...ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ...Komolifestyle!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου