Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

TIPS:ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ

Μην είσαι πολύ βιαστικός. Μια γυναίκα μπορεί να συζητάει μια φαντασίωσή της για μήνες ολόκληρους, μέχρι να την κάνει πραγματικότητα κι αν την κάνει.

Μην της προτείνεις να κάνετε κάτι που απαιτεί πολύ ενέργεια, ειδικά όταν εκείνη είναι πολύ κουρασμένη. Εκτός αν θέλεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Μην προσπαθήσεις με διαφόρων ειδών μαλαγανιές να τη βγάλεις από το καβούκι της άνεσής της, γιατί μόνο πιο δύσκολα θα τα κάνεις τα πράγματα.

Κάνε μια προσπάθεια να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Δώσε σημασία στον περίγυρο και προσπάθησε να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον για εκείνη.

Φρόντισε να είσαι καθαρός και περιποιημένος, αν θέλεις να απολαύσεις αργότερα τις περιποιήσεις της συντρόφου σου. Όπως δεν θέλεις να σε γρατζουνούν οι τρίχες των ποδιών της, έτσι κι εκείνη δε θέλει να την ερεθίζουν τα γένια σου.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις στη σεξουαλική σου ζωή, που θα μείνεις έκπληκτος όταν θ’ αντιληφθείς ότι δεν έχεις δοκιμάσει ούτε τα μισά από αυτά. Γίνε προκλητικός, συζήτα πράγματα που θα σου άρεσε να κάνεις μαζί της και θα μείνεις έκπληκτος από το πόσα κοινά στοιχεία θα βρεις.

Πηγή:menslounge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου