Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μπότες και μποτάκια που λατρεύουμε


Βρείτε μου μια γυναίκα που να μην λατρεύει τις μπότες! Εγώ τρελαίνομαι και κάθε χειμώνα φροντίζω να εξοπλίζομαι με τουλάχιστον ένα ζευγάρι καινούργιες.
Φέτος οι μπότες γέμισαν κορδόνια, φουντάκια και άλλα διακοσμητικά. Από τα χαμηλά μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο μέχρι τις ψηλές μπότες που αγκαλιάζουν το γόνατο, όπως και να το κάνουμε, αποτελούν απαραίτητο χειμωνιάτικο αξεσουάρ.
Ας δούμε λοιπόν μπότες και μποτάκια που όλες αγαπάμε.

Ίσιες μπότες

Δεν λέω... καλά τα ψηλοτάκουνα, αλλά δεν σε πηγαίνουν πάντα όπου θες...
Ένα ζευγάρι flat μπότες, είναι φέτος μεγάλο trend και τις λατρεύω γιατί είναι τόσο βολικές που ξεχνάω ότι τις φοράω ακόμα κι αν βρίσκομαι να σκαρφαλώνω στα κατσάβραχα.

Το χειμωνιάτικο μπλε

Φέτος ανακαλύψαμε ότι το μπλε δεν είναι μόνο καλοκαιρινό χρώμα. Και αφού το ανακαλύψαμε, και το αγαπήσαμε, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τις μπότες μας.
Η απόχρωση αφήνεται στην επιλογή σας, αφού πρέπει να ταιριάζει με τα ρούχα σας. Το ίδιο και το ύψος της μπότας, αν και σε εμένα αρέσουν οι μπότες που φτάνουν στην μέση της γάμπας και μπορώ να τις φοράω με τα τζιν μου. Ωστόσο οι επιλογές είναι απεριόριστες.

Χαριτωμένα «αυτάκια»

Καθόλου δεν αργήσαμε να αγαπήσουμε τις μπότες με γυρίσματα. Αν έχουν και κορδόνια ακόμα καλύτερα.
Η προτίμησή μου για μέτριο τακούνι παραμένει σταθερή αξία, αφού μπορώ να τις φοράω όλη μέρα χωρίς να κουράζομαι.


Μπότες ψηλές, πάνω από το γόνατο

Oι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο δεν είναι φετινή μόδα. Όμως αντιστέκονται στις επιταγές των οίκων μόδας γιατί πολύ απλά... μας αρέσουν! Κολακεύουν και είναι σέξι.
Φέτος το τακούνι τους είναι ίσιο και γι' αυτό μπορούμε να καίμε καρδιές όλη μέρα!



Ζεστό καπιτονέ

Μια άλλη φετινή τάση που πολλές λατρέψαμε, είναι οι μπότες που έχουν επένδυση από γούνα και καπιτοναρισμένο δέρμα στην εξωτερική τους πλευρά. Ζεστές, βολικές και πολύ στιλάτες, δεν μπορείτε να πείτε... Φοριούνται με κολάν και εφαρμοστά τζιν και δίνουν μια casual-chic νότα στις εμφανίσεις μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου