Τρόπος μαγειρέματος
1Ανακάτεψε το μήλο, το τυρί και τη φρυγανιά και άφησε στην άκρη
2Ζήτησε από τον χασάπη να σου χτυπήσει τα στήθη κοτόπουλο να ανοίξουν
3Μοίρασε το μείγμα με το μήλο στα δύο φιλέτα κοτόπουλου και τύλιξε κάθε ένα σε ρολάκι. Στερέωσε καλά με οδοντογλυφίδα
4Λιώσε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγανάκι και θωράκισε τα ρολάκια σου να πάρουν ομοίμορφο χρώμα
5Πρόσθεσε το κρασί, το 1/4 του φλιτζανιού νερό και σκέπασε το κατσαρολάκι
6Άφησε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά να πάρει χρώμα το κοτοπουλάκι σου
7Βγάλε τα ρολάκια σε μια πιατέλα και πρόσθεσε στο κατσαρολάκι το νισεστέ λιωμένο στο υπόλοιπο νερό
8Ανακάτεψε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλου να δέσει η σαλτσούλα σου και σέρβιρε επάνω από το κοτόπουλο
9Γάρνιρε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σέρβιρε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου