Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Βγαίνει την Δευτέρα από την εντατική η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη

Βγαίνει την Δευτέρα από την εντατική η αδερφή της Όλγας ΦαρμάκηΤο χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της Όλγας Φαρμάκη μετά τη δραματική εβδομάδα με τη μικρότερη αδελφή της στην Εντατική. Μία εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη η Γωγώ Φαρμάκη από το όπλο του Αλέξανδρου Αγγλούπα που εκπυρσοκρότησε και τη χτύπησε στη βουβωνική χώρα, η όμορφη ηθοποιός συνήλθε χθες από την καταστολή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, τη Δευτέρα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η γλυκιά Γωγώ φαίνεται πως στάθηκε δυνατή και κέρδισε τη μάχη για τη ζωή της. Από την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΝΙΜΙΤΣ, με τους ιατρούς του νοσοκομείου να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν τη ζωή του κοριτσιού αφού η σφαίρα που διαπέρασε το κορμί της, της είχε προκαλέσει ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής Στάθης Τσοχαταρίδης τόνισε σε καθημερινής εφημερίδας: «Η κατάσταση της Γωγώς είναι καλύτερη απ’ ό,τι περιμέναμε. Οι λειτουργίες του εγκεφάλου της είναι φυσιολογικές, τα ζωτικά της όργανα δεν έχουν επηρεαστεί και επομένως τη Δευτέρα θα βγει από την Εντατική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου