Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τα επαγγελματικά θέματα αλλά και την ανάγκη μας να προσφέρουμε υπηρεσίες ή να τακτοποιήσουμε τα κακώς κείμενα. Με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών θα υπάρχει μια τάση για σχόλια και κουτσομπολιά, ενώ συχνά θα δημιουργείται σύγχυση ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική. Το απόγευμα, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα αναμένεται να συμβάλει στην επίλυση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων, έστω κι αν χρειαστεί να μπουν στοπ στη δράση ή τις βουλές τρίτων.


Κριός
Σήμερα αντιλαμβάνεστε πως το πρόγραμμα σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και πως οι άλλοι έχουν κάποιες επιπλέον απαιτήσεις. Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, μην αφήνετε τα πράγματα έρμαια της τύχης τους. Στα αισθηματικά, θα διαπιστώσετε πως έχετε βάλει φωτιά σε ό, τι σας πρόδωσε και ό, τι σας πόνεσε και είστε έτοιμοι να μπείτε πάλι στο παιχνίδι. Οι γεννημένοι του 1979 θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιους αυτόκλητους σωτήρες που θα θέλουν να σας σώσουν.
Ταύρος
Ο απολογισμός της ημέρας ξεκινά με δισταγμό και τελειώνει με ενθουσιασμό. Η Σελήνη μέσα από την Παρθένο σας καθοδηγεί, χωρίς να σας αφαιρεί τίποτα από τη χάρη και την αγάπη που έχετε στην καρδιά σας. Επαγγελματικά, ο χρόνος κυλά πιο άνετα μιας εσείς και οι συνεργάτες σας είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και δουλεύετε σαν ελβετικό ρολόι. Στα αισθηματικά, νιώθετε πως οι θέσεις σας γίνονται δεκτές. Οι γεννημένοι του 1962 ίσως δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το όνειρο από την αυταπάτη.
Δίδυμοι
Ο αέρινος χαρακτήρας σας συναντά τη γήινη πραγματικότητα και κάπου η σκέψη σας αρχίζει και ρετάρει. Δώρο Θεού η ορθοδρόμηση του Ερμή που σας δίνει τη δυνατότητα να «λαδώσετε» τη μηχανή της σκέψης χωρίς αναβολές. Ο αισθηματικός τομέας κρύβει εκπλήξεις μιας και σε κάθε περίπτωση οι γνωριμίες έχουν τριγύρω τους ένα πέπλο μυστηρίου. Οι γεννημένοι του 1984 θα σας ζητηθεί να μείνετε φίλοι με κάποιους για τους οποίους αδιαφορείτε.
Καρκίνος
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα αδιέξοδο για το τι πρέπει να κάνετε και το πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε. Αισθηματικά, ίσως νιώθετε πως φτάνετε κάπου στα όρια σας, χρειάζεται όμως να σκεφτείτε μήπως κάνετε λάθος όσον αναφορά στην έκφραση των θέσεων και των συναισθημάτων σας. Μια μέρα που θα κάνετε πράγματα που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού.
Λέων
Η καθημερινότητά σας υφίσταται ανακατατάξεις εξαιτίας της ασυμβατότητας των θέλω σας με τις πλανητικές προσταγές. Η Σελήνη και ο Άρης μέσα από την Παρθένο προσπαθούν να βάλουν μια τάξη αλλά εσείς λειτουργείτε αέρα πατέρα και έτσι δεν γίνεται εφικτό. Αισθηματικά, πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ σχέσης και τζόγου και να μην ποντάρετε συνεχώς στην καλή αντιμετώπιση του συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως κάπου αναγκαστείτε να αποκρύψετε την αλήθεια.
Παρθένος
Με γνώμονα την αλήθεια κινείστε σήμερα, αν και κάπου στον τομέα της επικοινωνίας, νιώθετε πως χωλαίνετε. Χρειάζεται να καταλάβετε πως η ταχύτητα και το αποτέλεσμα είναι δύο διαφορετικά πράγματα και, εφόσον δεν μπορούν να συνδυαστούν, προτιμήστε το δεύτερο. Επαγγελματικά, μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα και προσπαθήστε να παίξετε έναν πιο ρυθμιστικό και διακριτικό ρόλο. Οι γεννημένοι του 1991 χρειάζεται στη συμπεριφορά σας ένας σχετικός έλεγχος.
Ζυγός
Ο δρόμος προς την επίτευξη των συμφωνιών που θέλετε φαντάζει κάπως μακρύς. Ωστόσο, ακόμα και αυτό το μακρύ ταξίδι έχει τα θετικά του μιας και σήμερα, λειτουργώντας περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με τη λογική, θα καταφέρετε να πετύχετε περισσότερα από τα αναμενόμενα. Αισθηματικά, παραμερίζοντας τα θέλω και τους εγωισμούς, συμβάλλετε στην μακροημέρευση της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1990, μη λειτουργείτε επιφανειακά.
Σκορπιός
Η μέρα σήμερα είναι μέρα επαφών και διασυνδέσεων για λόγους προώθησης και διαφήμισης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα διερωτηθούν πως τα καταφέρνετε και πως μπορείτε και μεταλλάσσεστε ανάλογα με τις περιστάσεις. Στα αισθηματικά, θα νιώσετε την εκδήλωση έντονων συναισθημάτων, πράγμα που θα σας κάνει να χαμογελάτε όλη μέρα. Οι γεννημένοι του 1969 τώρα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες σας.
Τοξότης
Νιώθοντας πως τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά, λειτουργείτε σπασμωδικά και βγάζετε ένταση. Με μοναδικό σκοπό την επαγγελματική επιτυχία νιώθετε πως δεν συμβιβάζεστε ενώ χρειάζεται από μεριά σας μια καλύτερη διαχείριση. Αισθηματικά, ίσως είσαστε χαμένοι στον κόσμο σας όμως ο σύντροφος σας κατανοεί και σας δίνει το χώρο και το χρόνο που χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως δεχτείτε μια απροσδόκητη επίσκεψη.
Αιγόκερως
Αν και παράδοξο για εσάς, νιώθετε μπουχτισμένοι από τα επαγγελματικά ζητήματα και βρίσκετε διέξοδο στον έρωτα. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να υιοθετήσετε ένα πιο πρακτικό πλαίσιο. Τέλος, ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να συγχωρέσετε τον εαυτό σας για μια σειρά από επιλογές που έπρεπε ή δεν έπρεπε να είχατε κάνει. Οι γεννημένοι του 1967 προσέχετε που εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.
Υδροχόος
Μέρα χαράς αλλά και ανάληψης ευθυνών είναι η σημερινή. Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σας θέτει σχολαστικά ερωτήματα τα οποία με διακριτικότητα και αριστοτεχνία θα αποφύγετε. Επαγγελματικά, μέσα από συνεργασίες έχετε επιθυμητά αποτελέσματα ενώ στον ερωτικό τομέα νιώθετε τον πειρασμό να είναι τριγύρω σας. Το μόνο κουράγιο που χρειάζεστε σήμερα είναι να κυνηγήσετε το όνειρο σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα καταφέρετε να πάρετε πάνω σας τα φώτα της δημοσιότητας.
Ιχθύες
Η Σελήνη και ο Άρης από την Παρθένο φέρνουν σύννεφα και καταιγίδες στις σχέσεις σας με τους άλλους όμως ο Ήλιος συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από αυτά. Αισθηματικά, βιώνετε μια προσωπική ευχαρίστηση, αφού νιώθετε πλέον πολύ πιο έτοιμοι να σεβαστείτε το σύντροφο και να διεκδικήσετε αυτά που σας κάνουν χαρούμενους. Προετοιμασίες για εκδρομές σας δίνουν την αίσθηση ότι είστε ήδη εκεί. Οι γεννημένοι του 1963 δώστε λίγο προσοχή στη φυσική σας κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου