Υλικά
λάχανο
καρότο
1 κουτ. σούπας κουκουνάρι
2 κουτ. σούπας σταφίδες
2-3 κουτ. σούπας ρόδι
Για τη βινεγκρέτ
2 κρόκοι αβγού
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζανάκι του καφέ ξίδι
ξύσμα από μισό πορτοκάλι
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το λάχανο και το καρότο και αναμειγνύουμε με τις σταφίδες και τα κουκουνάρια.
Χτυπάμε καλά στο μίξερ τους 2 κρόκους και σιγά-σιγά προσθέτουμε κατά σειρά το ελαιόλαδο, το ξίδι, το χυμό, το ξύσμα πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ και προσθέτουμε τα ρόδια.
Πηγή:myworld.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου