Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ MUST ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ!!







Το ρεβεγιόν πλησιάζει. Βρήκες τι θα φορέσεις; Σίγουρα θέλεις να ρίξεις μια ματιά στις βιτρίνες ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι φορέματα κυκλοφορούν στην αγορά.

Η Σοφία Σούζα έχει τα πιο μοδάτα φορέματα της αγοράς για σένα.Sexy - Glam - Chic!

















Αν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να είναι sexy αλλά με έναν πιο αισθησιακό τρόπο τότε μία Glam επιλογή θα είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μην σε προσέξει. Φορέματα μακριά με έντονα σκισίματα, κεντημένες πέτρες, και παγιέτες που μαρτυρούν την εορταστική σου διάθεση και μετατρέπουν το κορίτσι σε βασίλισσα της νύχτας!












Οι γιορτές σου δίνουν την ευκαιρία να ντυθείς! Και τί εννοώ; Όχι πως πριν κυκλοφορούσες γυμνή, απλά, λίγο η εορταστική ατμόσφαιρα λίγο η βραδινές έξοδοι που πληθαίνουν σε εμπνέουν να μεγαλουργήσεις στιλιστικά και να βγάλεις την femme fatale που κρύβεις τόσο καλά μέσα σου. Αν το στιλ σου είναι sexy τότε σίγουρα αυτές τις ημέρες θα θέλεις να το αποθεώσεις, και τί καλύτερο από το να επιλέξεις ένα φόρεμα που θα κάνει τους άντρες στο πέρασμα σου να χάνουν τη μιλιά τους. Mini, στενά, σε έντονα χρώματα! Δες ό, τι βρήκαμε στα μαγαζιά για εσένα...










Αν είσαι μία κοπέλα κομψή που σου αρέσουν τα καλής ποιότητας ρούχα, τότε σίγουρα απευθύνεσαι στα γήινα χρώματα, αποφεύγεις τις υπερβολές άλλωστε κατακρίνεις την υπέρ προσπάθεια και αν οι επιλογές σου είναι εντυπωσιακές φροντίζεις πάντα να διατηρείς τις ισορροπίες στα αξεσουάρ και στο μακιγιάζ. Μία μεγάλη ποικιλία σε chic φορέματα που θα αναδείξουν την θηλυκότητά σου.


Πηγή:Τ-Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου