Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΟΚ ΣΤΗ SHOWBIZ!!


Χωρισμός-σοκ στην showbiz!

Πριν από μερικούς μήνες φωτογραφίζονταν σε lifesyle έντυπα δίνοντας την εντύπωση του τέλειου ζευγαριού. Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά καθώς όλα δείχνουν πως οι δυο τους οδεύουν προς οριστικό χωρισμό.

Η λάμψη στα πρόσωπα της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη ήταν εκτυφλωτική, αφού -κατά γενική ομολογία- πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ζευγάρι. Νέοι, όμορφοι, γνωστοί με οικονομική άνεση και τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους. Με άλλα λόγια, ένα ζευγάρι που έδειχνε πως τα έχει όλα. 'Η σχεδόν όλα...
Προσωρινά χώρια!
Άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε πως οι συχνές διαφωνίες και η μεταξύ τους ένταση, που ολοένα και κλιμακωνόταν, τους οδήγησε στην απόφαση να μείνουν χωριστά, έστω και προσωρινά. Σύμφωνα με πληροφορίες της "RealLife", η Δέσποινα εγκατέλειψε το σπίτι στα νότια προάστια και εδώ και λίγες εβδομάδες διαμένει στο πατρικό της σπίτι στο Γαλάτσι। Στις εμφανίσεις και τις εξόδους της δείχνει ανέμελη και χαλαρή, αλλά όσοι τη γνωρίζουν καλά ισχυρίζονται ότι μόνο έτσι δεν είναι στην πραγματικότητα. Φέρνει, λένε, μια μεγάλη πικρία, καθώς η σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της δεν εξελίχθηκε όπως και οι δύο είχαν ονειρευτεί. Ο Βαγγέλης είχε αραιώσει τα ξενύχτια με τους φίλους και με τον μικρό αδελφό Γιώργο, ενώ κανείς από το περιβάλλον και των δύο δεν παραδέχεται ότι το ζευγάρι δεν ζει πλέον μαζί. Ίσως επειδή όλοι ελπίζουν ότι η συγκεκριμένη τροπή που πήρε αυτό το ειδύλλιο θα είναι πρόσκαιρη, ελπίζοντας σε ένα happy end. Τους συνδέει, εξάλλου, ισόβια ένα παιδί, μία πανέμορφη κόρη που σε λίγους μήνες θα πρέπει να βαφτιστεί. Ό, τι και αν συμβαίνει, το βέβαιο είναι ότι ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ δεν είναι πια μαζί.
ΠΗΓΗ:Μarkostv
link http://www.markos.tv/xorismos-sok-stin-showbiz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου