Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

4 ... Νέες Στάσεις Στο Sex...



Στάση Νο1: Η χελώνα. Ο άντρας κάθεται οκλαδόν με τη σύντροφό του να κάθεται πάνω του (κοιτώντας τον) σε φάση διείσδυσης. Τα χείλη, τα πόδια και τα χέρια ακουμπούν ακριβώς τα αντίστοιχα σημεία της παρτενέρ.

Η στάση αυτή διευκολύνει την ανταλλαγή ενέργειας και θεωρείται πως ενισχύει τη μακροζωία. Τώρα γιατί την είπαν στάση χελώνας, θα σας γελάσουμε. Και στάση μπαρμπούνι να την έλεγαν, το ίδιο θα μας έκανε…



Στάση Νο2: Ο κάβουρας. Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα… Όχι, μην τρομάζεις, πλάκα σου κάνουμε. Πρόκειται για την πιο απλή στάση που μπορείς να συναντήσεις εδώ. Στέκεστε και οι δυο πλάγια, με εκείνη να «τυλίγεται» γύρω σου με το ένα πόδι της, διευκολύνοντας τη διείσδυση. Εσύ βρίσκεται ανάμεσα στους μηρούς της. Το άλλο της πόδι βρίσκεται κάτω από το σώμα σου.

Στάση Νο3: Το πουλί. Κλασσική στάση. Εκείνη στηρίζεται στην πλάτη της, ενώ εσύ κάθεσαι ανάμεσα στα πόδια της. Σηκώνεις τα πόδια της με τα χέρια σου και τα κρατάς στο ύψος της μέσης σου. Για να μην τα κρατάς επ’αόριστον και πιαστείς (διότι ως γνωστόν είσαι μεγάλος εραστής και αργείς πάντα να τελειώσεις) ακούμπησέ τα στα πόδια σου καθώς είσαι με τα γόνατα διπλωμένα.

Στάση Νο4: Το τόξο. Προϋπόθεση: Απαιτούνται πολλά μαξιλάρια. Η σύντροφός σου ξαπλώνει με πολλά μαξιλάρια για να στηρίζουν την πλάτη της, ενώ εσύ παίρνεις τα πόδια της και τα περνάς πάνω από τα μπράτσα σου, διευκολύνοντας την «στόχευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου