Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με επικοινωνιακές προοπτικές και δυνατότητες αφού η Σελήνη αφήνει το ζώδιο του Ταύρου και εισέρχεται σε αυτό των Διδύμων. Έτσι η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερη κινητικότητα -συχνά ...ζαλιστική- ενώ δεν αποκλείεται να επιτευχθεί και μια ιδιαίτερη συμφωνία.



Κριός

Η δρομολόγηση κάποιων ειδικών θεμάτων θα μπορέσει να γίνει σήμερα με τρόπο εύκολο και άνετο. Επαγγελματικά, κοιτάζετε το μέλλον και βλέπετε πως οι ευκαιρίες δεν σας λείπουν, απλά χρειάζεστε άνεση για να τις εκμεταλλευτείτε. Στα αισθηματικά, οι γνωριμίες κρύβουν πάθη και, παρότι μπορεί να είναι σύννομες, θα είναι θυελλώδεις. Καλή μέρα για επικοινωνία με συγγενείς. Οι γεννημένοι του 1985 θα αλλάξετε συνήθειες.


Ταύρος

Αξιοποιώντας την πρακτική σας ικανότητα, μπορείτε στο χώρο της εργασίας να πετύχετε κάποια ιδιαίτερα επιτεύγματα. Αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και κυρίως να αφιερώσετε χρόνο μέσα στη σχέση η οποία ταλαιπωρείται από κάποιες φήμες. Αγορές και οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή, αφού κρύβουν μέσα τους ψήγματα υπερβολής. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως λάβετε μια πρόσκληση που θα σας χαροποιήσει.


Δίδυμοι

Σταδιακά αρχίζετε την επίθεσή σας σε λεκτικό επίπεδο. Κάποιοι που σας αμφισβήτησαν τις προηγούμενες ημέρες θα λάβουν τις απαντήσεις που απαιτούνται. Επαγγελματικά, αψήφιστε τους κινδύνους μιας και έχετε ιδιαίτερη εύνοια στο να πάρετε κάποια ρίσκα. Οικονομικά ζητήματα τα οποία απασχολούν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα λυθούν, χάρη στη δική σας συνδρομή και βοήθεια. Οι γεννημένοι του 1988 σκεφτείτε το τι θέλετε να πείτε.


Καρκίνος

Με αφορμή την εκτίμηση κάποιων δυνατοτήτων σας ίσως ακούσετε κάποια σχόλια τα οποία δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Χρειάζεται όμως προσοχή από μεριά σας, προκειμένου να ξεχωρίσετε την κακεντρέχεια από την επαγγελματική ευσυνειδησία. Αισθηματικά, αποβάλλοντας από πάνω σας κάποια αρνητικά κατάλοιπα του παρελθόντος καταλαβαίνετε πως σε κάθε περίπτωση η προσωπική σας ζωή αξίζει κάτι παραπάνω. Οι γεννημένοι του 1972 θα δείτε να βελτιώνεται η οικονομική σας κατάσταση.


Λέων

Η σημερινή μέρα προδιαγράφεται ιδιαίτερα καλή, αφού βρίσκεστε στους κόλπους μιας ομάδας και η αντιμετώπιση προς το μέρος σας είναι άψογη. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, αυτό σας ανοίγει δρόμους, προκειμένου να καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να θυμάστε πως μέσα από τις σχέσεις παίρνετε δύναμη. Τηλεφωνικές επικοινωνίες πιθανόν να κρύβουν κάποιες παγίδες. Οι γεννημένοι του 1992 ίσως χρειάζεται να πιστέψετε λίγο περισσότερο στα άτομα που σας περιτριγυρίζουν.


Παρθένος

Μια ιδιαίτερη μέρα ξεκινά σήμερα, αφού το πέρασμα της Σελήνης από τον Ταύρο στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες πιθανόν να είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσετε. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε μια διχογνωμία και ίσως χρειαστεί, είτε λόγω της εμπειρίας είτε λόγω της προσωπικότητάς σας, να γνωμοδοτήσετε και να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1987 θα βγείτε από μια σχέση αδιέξοδη.


Ζυγός

Ίσως χρειάζεται να δώσετε λίγο περισσότερη ώθηση σε κάποια πράγματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Η παρουσία του Άρη στον 12ο κάπου σας ζημιώνει, αφού δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται τόσο με τον επαγγελματικό όσο και με τον οικογενειακό τομέα. Τηλεφωνικές επικοινωνίες καλό θα είναι να προσεχθούν, αφού μέσα τους θα εμπεριέχουν ψευδή στοιχεία. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε επιτυχία.


Σκορπιός

Χρειάζεται περισσότερη πειθαρχία τόσο στο λόγο όσο και στις πράξεις, προκειμένου αφενός να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας και αφετέρου να μη φανείτε ανακόλουθοι στα μάτια τρίτων. Στον εργασιακό τομέα, κάποια πράγματα αλλάζουν και αυτό συμβαίνει γιατί οι παρελθοντικές προσπάθειες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθούν. Οι γεννημένοι του 1990 θα χρειαστείτε τη συνδρομή κάποιου φιλικού σας προσώπου.


Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία σχετίζονται τόσο με την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω όσο και με τα επαγγελματικά σας. Πολλές φορές νιώθετε πως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο σας μιας και ο Άρης έρχεται να αμφισβητήσει όλο σας τα οικοδόμημα. Αισθηματικά, χρειάζεται να προσέξετε τον τρόπο έκφρασης απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι του 1977 δημιουργήστε τις συνθήκες που θα οδηγήσουν στην επιτυχία.


Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο έρχεται να διεγείρει ζητήματα εργασίας τα οποία όμως θα χρειαστεί συλλογική προσπάθεια, προκειμένου να έχουν ευτυχή κατάληξη. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, αφού το κενό που δημιουργούν, σας προκαλεί προβλήματα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να προσεγγίσετε περισσότερο το σύντροφό σας και να αφουγκραστείτε τα θέλω του. Οι γεννημένοι του 1960 θα ζητήσετε συμβουλή από κάποιο ειδικό.


Υδροχόος

Η Σελήνη εισέρχεται πλέον στους Διδύμους και αυτό αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητες για επαγγελματική και όχι μόνο επιτυχία. Τα αιτήματά σας προωθούνται πιο εύκολα ενώ παράλληλα βρίσκετε ένθερμους υποστηρικτές. Μέσα από τα αισθηματικά σας ανοίγονται ορίζοντες που οδηγούν σε μια ευχάριστη περίοδο έντονων αλλαγών. Εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε νέες ιδέες. Οι γεννημένοι του 1980 για κάποια άτομα ίσως βρεθείτε σε θέση απολογίας.


Ιχθύες

Σήμερα νιώθετε πως ξεκινάει μια περίοδος που αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Επαγγελματικά, κάποιες εργασίες που κάνετε απαιτούν διπλό και τριπλό έλεγχο για να αποφύγετε λαθάκια βιασύνης. Αισθηματικά, ίσως νιώθετε πως πρέπει να δώσετε ώθηση στη σχέση, προκειμένου να σας ενδιαφέρει και να μην ρίχνετε λοξές ματιές δεξιά και αριστερά. Οι γεννημένοι του 1979 μη στηρίζετε τα όνειρα σας σε τρίτους γιατί χάνετε το χρόνο σας.

Πηγή:astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου