Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σπάσε τα κλισέ στο σεξ..

Το σεξ είμαι ένας αγώνας
Σπάσ' τον:
Εξερεύνησέ την. Συγκεντρώσου στους γοφούς της και χαμηλά στην κοιλιά της. «Σχημάτισε έναν υποθετικό κύκλο ελάχιστα εκατοστά γύρω από το αιδοίο της και μην ξεπεράσεις αυτήν τη γραμμή καθώς θα τη φιλάς, θα τη γλείφεις και θα τη χαϊδεύεις» λέει η Gloria Brame, συγγραφέας του Different Loving. Θα κάνεις τις νευρικές απολήξεις της να πάρουν φωτιά και θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κορύφωση. Με αυτόν τον τρόπο, το σεξ θα έχει να κάνει με νέες ανακαλύψεις και όχι με στάνταρ προορισμούς. «Το προκαθορισμένο σεξ δεν είναι σέξι» υποστηρίζει η Brame.

Την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος
Σπάσ' τον: Ζήσε και πάλι τις καλές στιγμές του παρελθόντος. Κατέβασέ τη στο γκαράζ και ξαναγεμίστε τους χώρους που κάποτε τιμήσατε: αποπλάνησέ τη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Θα νιώσετε λίγο εκτεθειμένοι, θα πλημμυρίσεις από τεστοστερόνη και θα νιώσεις και πάλι όπως όταν ήσουν 20 και κάτι. Πηγαίνετε για ένα γρήγορο, το οποίο είναι και στη λίστα με τα απαραίτητα στη σεξουαλική διατροφή του (όταν κάνεις πολύ σεξ, θες μετά περισσότερο). Ετσι θα νιώθετε συνεχώς δεμένοι, μας πληροφορεί η Laura Berman, διευθύντρια του Berman Center στο Σικάγο.

Αναμενόμενα προκαταρκτικά
Σπάσ' τον:
Δουλέψτε μαζί. Σκεφτείτε το ως λιποδιαλυτικά προκαταρκτικά. Θα ανεβάσει τα επίπεδα της ντοπαμίνης της και με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσει να αποχαιρετά το άγχος και τη νευρικότητα. «Θα αισθανθεί ότι το σεξ έχει να κάνει με εκείνη και όχι με κάποιες τυχαίες ανάγκες που πρέπει να διευθετήσει» λέει ο Pepper Schwartz, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Μπόνους: Ο ιδρώτας σου μετά το τρέξιμο περιέχει ανδροστανεδιόνη, ένα παράγωγο τεστοστερόνης που την «ενεργοποιεί» όταν το μυρίζει.

Ανισόρροπες πρώτες κινήσεις
Σπάσ' τον: Δέσ' της τα χέρια. Τώρα εκείνη πρέπει να βρει τον τρόπο για το πώς θα σου βγάλει το πουκάμισο, τη γραβάτα, τα μανικετόκουμπα και το παντελόνι. Θα γελάσετε και οι δύο και πραγματικά θα εκπλαγείτε από την εφευρετικότητά της. Είτε τη δέσεις εσύ είτε σε βάλει σε καραντίνα εκείνη, «το παιχνίδι θα σπάσει όλα τα κλισέ που είχατε και οι δύο στο νου σας και αφορούν τις πρώτες κινήσεις». Μπόνους: «Λειτουργεί ως καινούργια πίστα στο παιχνίδι των προκαταρκτικών» συμπληρώνει η Berman.

TV και μετά σεξ
Σπάσ' τον: Διάβασέ της. Δεν χρειάζεται να είναι Αρλεκιν. Είναι μία δραστηριότητα που θα την κάνει να συγκεντρωθεί στη φωνή σου. Οσο πιο βαθιά τόσο το καλύτερο. Οι χαμηλές φωνές είναι δείγμα υψηλής τεστοστερόνης, γεγονός που την ελκύει, σύμφωνα με σκωτσέζικη έρευνα. Διάβασε ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου με το κεφάλι ψηλά, ώστε να χαμηλώσεις κατά μία οκτάβα. Ετσι θα βγάζεις αέρα από το διάφραγμά σου αντί από τα πνευμόνια.

Συνηθισμένο κράτημα χεριών
Σπάσ' τον: Χάιδεψε το λαιμό της। Φυσικά και το να κρατιέστε χέρι χέρι μπορεί να λειτουργήσει ως αφροδισιακό: της δείχνει ότι είσαι αφοσιωμένος και περήφανος για τη σχέση σου. Μετά από λίγο, όμως, δείχνει τουλάχιστον εξάρτηση και είναι λίγο εκνευριστικό. Για να απασχολεί τα χέρια της, περίμενε μέχρι το τέλος του χρόνου και αγόρασέ της το iphone. Ετσι, και καλύτερη επικοινωνία θα έχετε, και θα θελήσει να σε ανταμείψει για την καλή πράξη σου, υποστηρίζει ο Schwartz.
Πηγή:menshealth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου