Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ;

Οι άντρες λατεύουν το πέος τους. Από την στιγμή που γεννιούνται το πέος γίνεται ο καλύτερός τους φίλος. Θα το αγαπήσει, θα το θαυμάσει, θα εξοργιστεί μαζί του (ειδικά αν τον προδώσει την πιο ακατάλληλη στιγμή), θα το σέβεται, θα ακούει την γνώμη του, θα μπει σε μπελάδες εξ αιτίας του. Με λίγα λόγια, η ερώτηση «με ποιο κεφάλι σκέφτεται ο άντρας;» δεν είναι εντελώς αβάσιμη…
Οι άντρες παθιάζονται με το πέος τους και πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι. Οι περισσότεροι δε ζουν με τον μόνιμο φόβο ότι ο «ανδρισμός» τους δεν είναι αρκετά μεγάλος. Αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν είναι ότι πρόσφατη έρευνα σε 800 άνδρες διαφόρων φυλών, υψών, μεγεθών έβγαλε το συμπέρασμα ότι το μέσο μέγεθος είναι 14 εκατοστά.

Αυτό, αγόρια, είναι το μέσο φυσιολογικό μέγεθος και μπορείτε επιτέλους να ξεαγχωθείτε. Τώρα που το διευκρινίσαμε κι αυτό πάμε να δούμε τι γίνεται πραγματικά «εκεί κάτω».

Τι να το κάνεις άμα δεν ξέρεις ...τι να κάνεις;
Η ερωτευμένη κολλητή μου επέμενε τις προάλλες να μου περιγράψει τη βραδιά πάθους που πέρασε με όλες τις λεπτομέρειες. Όσο την άκουγα μου ‘ρθε να την ρωτήσω: «Μα καλά πόσο μεγάλο το έχει και σ’ έχει ξετρελάνει έτσι;». Και την ρώτησα. Και η απάντηση που πήρα ότι δεν είναι αυτό που λέμε προικισμένος. Απλά το παλικάρι ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το μαγικό του «ραβδί» για να την στέλνει στα ουράνια και να την κάνει να τον αναζητά ξανά και ξανά.

Οι γυναίκες που φοβούνται ότι δεν είναι όμορφες ή σέξι επειδή έχουν μικρό στήθος είναι σαν τους άντρες που νομίζουν ότι επειδή η φύση τους έδωσε μια γενναιόδωρη «προίκα» αυτό τους κάνει αυτομάτως πολύ άντρες και καλύτερους εραστές. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιθανό αυτοί οι τύποι να έχουν πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση ή μάλλον να μετρούν το γόητρο τους με την ίδια μεζούρα που μετράνε το πέος τους. Δεν λέω… μπορεί κάθε γυναίκα να θαυμάζει έναν προικισμένο άντρα, είναι όμως ακριβώς όπως οι άντρες θαυμάζουν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Όσοι είμαστε νοήμονες μπορούμε να ξεχωρίσουμε την τσόντα από την κρεβατοκάμαρά μας.

Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέγεθος. Είναι λίγες αυτές που το θεωρούν πραγματικά σημαντικό και συνήθως είναι γυναίκες που ικανοποιούνται μόνο με άγριο σεξ. Για εμάς τις γυναίκες το πέος του συντρόφου μας είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, και ανεξάρτητα από την εμφάνισή του, μας ενθουσιάζει. Συζητάμε και μας ενδιαφέρει το θέμα «πέος». Αλλά τις περισσότερες φορές η συζήτηση δεν αφορά το μέγεθος, εστιάζουμε περισσότερο στο τι κάνεις με αυτό, ή αν ο ιδιοκτήτης είναι καθαρός και μυρωδάτος.


Ποιότητα VS ποσότητα
Το να είναι ένας άντρας προικισμένος δεν είναι κακό, το αντίθετο μάλιστα.

Όμως όταν το ζητούμενο είναι να έχεις μια όμορφη ερωτική εμπειρία με τον σύντροφό σου αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ποιότητα της επαφής. Αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον έρευνα που έδειξε ότι το 82% των γυναικών που συμμετείχαν συμφωνούν πως η ποιότητα της ερωτικής πράξης είναι πολύ πιο σημαντική από την…ποσότητα.

Στην πραγματικότητα, μεταξύ των γυναικών κυκλοφορεί η φήμη ότι οι πολύ προικισμένοι άντρες, αποδεικνύονται κακοί εραστές.

Αν ένας άντρας μπορεί να ερεθίσει την γυναίκα με την προσωπικότητά του, η γυναίκα ούτε που θα δώσει καμία σημασία στο μέγεθος. Είτε ένα πέος είναι 10 είτε 20 εκατοστά, αν ο «φέρων» ξέρει να προσφέρει ποιοτικό σεξ, αυτό είναι που θα μετρήσει στο τέλος.

Γι’ αυτό οι άντρες δεν πρέπει να είναι προκατειλημμένοι με το μέγεθός τους, γιατί έτσι χάνουν τις καλύτερες εμπειρίες.

Το θέμα είναι να παραμείνουν επικεντρωμένοι στο σκοπό. Και ο σκοπός είναι η βραδιά να μείνει αξέχαστη σ’ εκείνους, αλλά και στις ερωτικές τους παρτενέρ. Και γι’ αυτή τη δουλειά το πάνω χέρι πρέπει να το ‘χει το μυαλό και όχι το πέος.
Πηγή:fe-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου