Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012
Ελαφριά πατατοσαλάτα με τραγανό μπέικον
Υλικά
4 πατάτες καθαρισμένες και πλυμένες
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σέλερι
6 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
Dressing
3κ.σ. ελαιόλαδο
3κ.σ. χυμό λεμονιού
3κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
1. Βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνετε, τις ξεπλένετε με κρύο νερό και τις στραγγίζετε.
2. Σοτάρετε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι για 7-8 λεπτά, χωρίς να προσθέσετε ελαιόλαδο ή κάτι άλλο.
3. Κόβετε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια, τις ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το μπέικον, το σέλερι, το κρεμμύδι και αλατοπιπερώνετε.
4. Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ρίχνετε όλα τα υλικά του dressing, ανακατεύετε καλά και με το μείγμα που δημιουργείται περιχύνετε τη σαλάτα και σερβίρετε.
Πηγή:queen
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου