Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

Υλικά

125 γραμ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

250 γραμ. μπισκότα (πτι-μπερ παπαδοπούλου)

170 γραμ. ζαχαρούχο γάλα

4 κουταλιές της σούπας κακάο

2 κουταλιές της σούπας κονιάκ

1 πρέζα βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ σκεύος μαζί με το κακάο και τη βανίλια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε καλά τα υλικά, στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το κονιάκ. Το μίγμα μας δεν πρέπει να είναι πολύ σφηχτό και να πλάθεται εύκολα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με μπόλικη καρύδα.

Αφήνουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για 3 ώρες

Πηγή:foodzine.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου