Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΙΔΕΕΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ


Η αποπλάνηση είναι η τέχνη του να φέρνεις τον σύντροφο σου σε ένα ρομαντικό και αισθησιακό δέσιμο μαζί σου. Στην αποπλάνηση δεν σε ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα όσο η διαδικασία στο σύνολο της. Όταν αρχίζεις το παιχνίδι της αποπλάνησης είναι σαν να προσκαλείς τον σύντροφο σου σε μία απίστευτα αισθησιακή εμπειρία που έχει ως στόχο να διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Ο σύντροφος σου δέχεται όλη σου την τέχνη καθώς εσύ ορίζεις τους όρους του παιχνιδιού.

Πως παίζεται το παιχνίδι ;

Μην πανικοβάλλεσαι. Αρκεί διάθεση, ιδέες και λίγη εξάσκηση και μπορείς να καταφέρεις να πάρεις master στην τέχνη της αποπλάνησης. Όπως είπαμε, το σημαντικό είναι η διαδικασία και ο στόχος είναι να κάνεις όλες τις αισθήσεις να αγγίξουν το απόλυτο σημείο κατά τη διάρκεια μίας σεξουαλικής εμπειρίας.

Στάδιο 1 ο Σεξουαλική διέγερση του συντρόφου

Πολλές ιδέες μπορείς να πάρεις από τις αντίστοιχες ενότητες του Onlylove . Μπορείς να διεγείρεις τον σύντροφο σου με πράξεις όπως :

  • Να του διηγηθείς μία ερωτική σου φαντασίωση
  • Να τον φιλήσεις με πάθος με φόντο τα αστέρια
  • Να του κάνεις ένα ερωτικό μασάζ
  • Να του ετοιμάσεις ένα ερωτικό γράμμα
  • Να του ετοιμάσεις ένα ερωτικό δείπνο

Στάδιο 2 ο Διέγερση όλων των αισθήσεων

Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι είναι η διάρκεια. Όσο περισσότερο χρόνο καταφέρεις να μυήσεις τον σύντροφο σου στην απόλυτη σεξουαλική εμπειρία τόσο καλύτερη γίνεται η αποπλάνηση. Εξάλλου, όσο περισσότερο χρόνο έχεις στη διάθεση σου, τόσο μεγαλύτερη διέγερση μπορείς να πετύχεις.

Ας εξετάσουμε αναλυτικά τις αισθήσεις και πως μπορείς να τις διεγείρεις:

  • Όσφρηση: Υπάρχουν πολλά αρωματικά χώρου που μπορείς να βρεις σχετικά εύκολα και θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στην ατμόσφαιρα. Επίσης, καλή λύση είναι τα αρωματικά κεριά. Ως προς το σώμα, φρόντισε να έχεις βάλει την κολώνια που ξέρεις ότι λατρεύει ο σύντροφος σου.
  • Όραση: Η όραση αφορά την ατμόσφαιρά που έχεις φτιάξει. Μπορείς μέσα από τις ενότητες του Onlylove να πάρεις πολλές ιδέες. Ενδεικτικά, αναφέρονται τα κεριά, ο φωτισμός, η καθαριότητα και οι αισθησιακές φιγούρες στο χώρο.
  • Γεύση: Χρησιμοποίησε γνωστές και πετυχημένες συνταγές, όπως φράουλες, σιρόπι, κρέμα, ή κερασάκι, σε διάφορα σημεία του σώματος.
  • Ακοή: Προτίμησε απαλή, ερωτική και ατμοσφαιρική μουσική για να φτιάξεις την απόλυτη ερωτική ατμόσφαιρα. Είναι βασικό η μουσική να μην αποσπάει την προσοχή.
  • Αφή: Χάδια, αγκαλιές, μασάζ όλα αφορούν την αφή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρωματικά έλαια, για μεγαλύτερη απόλαυση. Για να καταφέρεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα φρόντισε ο χώρος να δίνει ανάλογο τόνο στην αίσθηση της αφής(πχ. μεταξωτά σεντόνια, μαλακό στρώμα κ.λπ.).

Στάδιο 3 ο Η κορύφωση

Μπορείς να παίζεις με τις αισθήσεις σε όλη τη διάρκεια τις αποπλάνησης. Θα πρέπει να ξέρεις ότι όταν μία αίσθηση δεν λειτουργεί αυξάνονται οι υπόλοιπες. Μία καλή ιδέα είναι να κλείσεις τα μάτια του συντρόφου σου με ένα μαντήλι και να τον χαλαρώσεις ώστε να δεχτεί το άγγιγμα σου. Επίσης, μπορείς να κλείσεις τη μουσική για λίγο και να αρχίζεις να ψιθυρίζεις στο αυτί του συντρόφου σου. Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι σε ότι κάνεις είναι να ξέρεις ότι αρέσει στον σύντροφο σου. Απέφυγε καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αμηχανία ή εκνευρισμό.

Λοιπόν, μήπως θα πρέπει να αλλάξεις τα σχέδια σου για σήμερα. Η σεξουαλική αποπλάνηση στον σύντροφο μας αποτελεί έναν καλό τρόπο για να τον κάνουμε να λιώνει για μας.
Τι περιμένεις λοιπόν;
Πηγή:onlylove

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου