Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Top 5 κανόνες για απιστίες χωρίς να σε πιάσουν! Read more: Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες όταν κάνεις ερωτικές απιστίες? http://gnorimies.net/#ixzz1j


Θέλει προσοχή στα νυχτοπερπατήματα. Που θα την πας την ερωμένη, μην σε δούνε γνωστοί, στο αμάξι να μην μείνουν ίχνη κτλ. Ας δούμε αναλυτικά τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει κάθε μπερμπάντης όταν θέλει να κάνει ερωτικές απιστίες.

1. Απέφευγε κοινούς γνωστούς

Φρόντισε ο σταθερός δεσμός και η νέα ερωμένη να μην γνωρίζονται. Μπορεί να βγούνε για καφέ και η μια να καυχιθεί στην άλλη τι τρομερό εραστή γνώρισε και πόσο καλό κρεβάτι κάνει. Δεν το συζητάμε καν να αναφέρεις ότι έχεις ερωμένη στα φιλαράκια σου. Δεν ξέρεις ποτέ, σε ποιον και με τι τρόπο θα το πούνε και θα σε εκθέσουν.

2. Δίνε φιλιά και λέγε “σ 'αγαπώ” χωρίς φειδώ

Στην μόνιμη ερωτική σύντροφό σου. Μην αλλάζεις συμπεριφορά γιατί θα το υποψιαστεί αμέσως. Αν σταματήσεις να της λες πόσο την αγαπάς και να την φιλάς συχνά να είσαι σίγουρος ότι θα μπούνε ψύλλοι στα αυτιά της.

3. Έχε “πολύ” δουλειά

Στην δουλειά περνάμε το μισό και περισσότερο χρόνο μας. Να μια κλασική ευκαιρία για να μπορούμε να δικαιολογούμε τα ξενοπερπατήματα μας. Γνώρισες καινούριο αμόρε και ψάχνεις τρόπο να απομονωθείτε κάπου? Χρησιμοποίησε τους συναδέλφους σου για να καλύψουν το χρόνο που χρειάζεσαι. Ἁρώστησε τους, βγάλε τους σε άδεια κτλ” Πες στην αγαπημένη σου πόσο πολύ δουλειά έχεις στο γραφείο. Πως εσύ είσαι η κολόνα της εταιρίας και όταν δεν είσαι στο γραφείο όλα σταματούν να λειτουργούν.

Ένα παλιό κόλπο είναι να πάρεις τηλέφωνο αργά στο σπίτι στην γυναίκα σου και να της πεις ότι και πάλι έχετε πολύ δουλειά και θα αργήσεις να γυρίσεις.

4. Ξέχνα την ζήλεια

Μην ξάνεις σκηνές ζηλοτυπίας, ακόμη περισσότερο μπροστά σε κόσμο, μόνο και μόνο για να του δείξεις πόσο την αγαπάς. Μείνε ήρεμος, μην αλλάζεις συνήθειες και κάνε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Διαφορετικά αν αρχίσει να σε υποπτεύεται, θα αρχίσει να σε ψάχνει, και τελικά θα σε πιάσει στα πράσα.

5. Προσοχή στο κινητό τηλέφωνο

Ο μεγαλύτερος εχθρός των κρυφών ραντεβού είναι τα τηλέφωνα, τα sms, και τα email. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό. Σβήνε αμέσως τα παράνομα sms, email που λαμβάνεις από την ερωμένη. Αν το ξεχάσεις μπορεί να το βρει η σύζυγος και μετά τα πράγματα να γίνουν σκούρα. Σε καμιά περίπτωση μην δίνεις πρόσβαση στην γυναίκα σου στο προσωπικό σου email η αφήνεις το κινητό σου τηλέφωνο σε σημείο που μπορεί να δει τα εισερχόμενα μηνύματα σου.

Πάντα να ξέρεις που βρίσκετε η νόμιμη όταν είσαι με την παράνομη.

Οργάνωνε προσεκτικά και μεθοδικά τα ερωτικά ραντεβού σου με τέτοιο τρόπο ώστε τα λάθη να είναι κατά το δυνατόν λιγότερα.

Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σε προδώσει και να πιαστείς στα πράσα. Και μετά καλά κρασιά…..

Α, πάντα να έχεις πρόχειρο δικηγόρο. Μπορεί να σου χρειαστεί:-)


Πηγή:gnorimies.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου