Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ζωή Μανζακάνης: Η 18χρονη Eλληνίδα τοπ μόντελ της Νέας Υόρκης..Μάθετε τα πάντα...+PHOTOS


Η μελαχρινή καλλονή, που έχει κάνει σχεδιαστές, φωτογράφους και στιλίστες να τη ρωτούν «Are yoυ real;», γεννήθηκε στη Σουηδία από μητέρα Σουηδέζα και πατέρα Έλληνα! Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, αμέσως την έσπρωξαν στο χώρο της μόδας πριν καν τελειώσει το σχολείο. Από τα 15 δούλευε ως μοντέλο, και συνεργαζόταν με το MC2 Model Management NY, που είναι από τα μεγαλύτερα πρακτορεία.
Όταν έκλεισε τα 17, άρχισε να ζει το όνειρο… Απέκτησε ατζέντη ο οποίος πίστευε πως ήταν το επόμενο σούπερ μοντέλο της εποχής. Και δεν είχε άδικο. Η μικρή όταν περπατούσε όλοι τη κοιτούσαν! Το βλέμματα της ήταν τόσο σέξι, που ακόμα και ντυμένη σαν κρεμμύδι, για τους άλλους ήταν…γυμνή! Τα χείλη της απίστευτα! Για να μη σχολιάσουμε τις σωματικές αναλογίες! Αυτό όμως που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της μόδας, που έχουν δει τα πάντα, ήταν το ξεχωριστό πρόσωπό της! Αθώο και ταυτόχρονα προκλητικό! Παιδικό αλλά και τόσο μοιραίο.
Το πρώτο ραντεβού ήταν με το Νο 1 πρακτορείο στον κόσμο, Elite models! Οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν με την 17χρονη! Συγκεκριμένα της είπαν: «Θα πλήρωναν άλλες για να είχαν τα δικά σου χείλη!». Οι πόρτες άρχισαν να ανοίγουν σιγά σιγά και η πρώτη σημαντική εμφάνιση έγινε! Η Ζωή περπάτησε στο σόου του MTV παρουσία 5000 ατόμων! Απο τότε συνεργάζεται με τους πιο διάσημους σχεδιαστές ενώ έχει περπατήσει και σε σόου της Victoria Secret.  Η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε πως θέλει να γίνει κάτι πολύ μεγάλο! Κάτι σαν την Αντριάνα Λίμα η οποία είναι και το πρότυπό της!» Εμείς λέμε πως το Ελληνάκι…είναι μακράν καλύτερο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου