Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Γενικό Προφίλ:H Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Λέοντα τονίζει άμεσα τις συναισθηματικές υποθέσεις και τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα.
Οι αντιθέσεις της όμως με τον Ήλιο και τον Ερμή δεν αποκλείεται να συμβάλλουν στο να δείτε κάποια πράγματα «πιο ζεστά» από ότι πρέπει. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν μικρές παρεξηγήσεις, οι οποίες ωστόσο μπορούν εύκολα να επιλυθούν από την στιγμή που τα «εγώ« θα υποχωρήσουν.
Κριός
Σήμερα επαγγελματικά λειτουργείτε με διαισθητικό τρόπο, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας πολύ πιο ψηλά σε σχέση με τους άλλους. Έχοντας την Σελήνη στον 5ο οίκο η «αντίληψη» αυτή επεκτείνεται και στα αισθηματικά, πράγμα που σας κάνει αχτύπητους. Ζητήματα οικογένειας και οικονομικών θα χρειαστούν σύνεση και προσοχή. Καλή μέρα για διασκέδαση. Οι γεννημένοι του 1993 θα γνωρίσετε ένα νέο έρωτα.
Ταύρος
Ο ορίζοντάς σας πρέπει να ανοιχτεί πέρα από την εργασία και τα ομολογουμένως κοινότυπα χόμπι σας. Η επικοινωνία και η προσέγγιση ανθρώπων θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την αυτοεκτίμηση σας. Είναι μια ημέρα όπου μέσα από τις δυσκολίες θα καταλάβετε πως τελικά είσαστε γερό σκαρί. Πολλά ζητήματα θα βρουν λύση από άτομα που θα σας ανταποδώσουν μια παλαιότερη χάρη που τους είχατε κάνει. Οι γεννημένοι το 1988, αφήστε το χρόνο να δουλεύει για εσάς.
Δίδυμοι
Με τον Ερμή μα και τον Ήλιο στον Υδροχόο τα χέρια σας κινούνται γρήγορα και οι πράξεις εκτελούνται με απόλυτη ακρίβεια. Επικοινωνιακά, περνάτε σε μια άλλη φάση αλλά μην μιλάτε σήμερα μόνο για εσάς καθώς η Σελήνη μάλλον «φορτώνει» το εγώ σας. Αισθηματικά, προσπαθήστε να λειτουργήσετε με γνώμονα το εμείς και να ακούσετε και την άλλη πλευρά. Οι γεννημένοι του 1974 δείξτε τις δυνατότητες σας.
Καρκίνος
Η Σελήνη στον 2ο οίκο σας ανακατεύει το πρόγραμμα και βάζει τα οικονομικά ζητήματα στην κορυφή της λίστας. Σήμερα, ίσως νιώσετε πως τελικά οι ευθύνες δεν σας κυνηγούν (όπως νομίζετε) αλλά μάλλον εσείς τις κυνηγάτε. Επικοινωνιακά προσπαθήστε να είσαστε όσο πιο άμεσοι και σαφείς γίνεται, αφού ο Ερμής στον 8ο σας κάνει να μιλάτε ή να ψάχνετε γρίφους. Οι γεννημένοι του 1966, μην αγνοείτε τα μηνύματα της καρδιάς. Ο έρωτας σας καλεί.
Λέων
Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες . Η πίεση που τρώτε σας κάνει να είσαστε μόνιμα αγχωμένοι, ειδικά με τα οικονομικά, αφού με τον Άρη ανάδρομο μέσα στον 2ο οίκο νιώθετε σαν κινούμενο ΑΤΜ. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικά σενάρια. Αισθηματικά, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μιλώντας για το άμεσο μέλλον. Οι γεννημένοι του 1972 θα φύγετε από μια σχέση.
Παρθένος
«Ζω και ξοδεύω» θα μπορούσε να είναι το σημερινό σας μότο, αφού έχετε την ανάγκη για κατανάλωση. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με την διασκέδαση με τον δικό σας τρόπο. Αισθηματικά, το γεγονός ότι νιώθετε πως δεν έχετε δώσει στη σχέση όλα όσα θα μπορούσατε είναι μια απόδειξη του πόσο πολύ ερωτευμένοι είστε. Οι γεννημένοι του 1977, αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν.
Ζυγός
Η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο βοηθά να επανεξετάσετε κάποιες φιλίες και να προσπαθήσετε να μη κάνετε ξανά τα λάθη του παρελθόντος. Εργασιακά, θα προκύψουν κάποιες γκρίνιες από μεριά σας, αφού νοιώθετε πως δεν τηρούνται κάποιες συμφωνίες. Σκεφτείτε πως έχουμε ανάδρομο Άρη και οι αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αισθηματικά, θα λάβετε μια χαρά. Οι γεννημένοι το 1977, μην αδιαφορείτε για τις υποχρεώσεις σας.
Σκορπιός
Σήμερα το ρήμα «ελέγχω» θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στα επαγγελματικά, αφού συνεχώς θα τσεκάρετε για τυχόν λάθη και παραλείψεις. Παράλληλα, έφθασε και ο καιρός να ακούσετε και ένα μπράβο. Στα συναισθηματικά, τα μάτια σας παίζουν εδώ και εκεί, προκειμένου να ανακαλύψετε, αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που ήδη έχετε. Οι γεννημένοι του 1962 θα δικαιωθείτε μέσα από τις εξελίξεις.
Τοξότης
Οι πλανήτες μέσα στον Υδροχόο αποδεικνύουν πως κάτω από τη μάσκα του «είμαι στο κόσμο μου» κρύβεται ένας χείμαρρος συναισθημάτων μα και λογικής. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προσέξτε την εμφάνιση σας και εκμεταλλευτείτε την πύρινη Λιονταρίσια Σελήνη. Αισθηματικά, ίσως τελικά σας προλάβει το ταίρι σας και ετοιμάσει για εσάς μια μεγάλη έκπληξη. Οι γεννημένοι του 1978, προσέξτε μην εξαπατηθείτε.
Αιγόκερως
Η παρουσία πλανητών μέσα στον παρορμητικό σταυρό σας κάνει να αδυνατείτε να διαχειριστείτε τόση ενέργεια και τόσες ευθύνες. Στα αισθηματικά, ίσως συμπεριφέρεστε λιγάκι εγωιστικά και θα πρέπει να νερώσετε το κρασί σας. Κάποια είδηση ή τηλεφώνημα σας ξαφνιάζει ευχάριστα, δείχνοντάς σας πως υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως ξαφνιαστείτε ευχάριστα από μια είδηση.
Υδροχόος
Η Σελήνη στο Λέοντα κάμπτει τις αντιστάσεις σας αλλά με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας δεν θα αργήσετε να πάρετε και πάλι τα πάνω σας. Εργασιακός πυρετός και εγρήγορση θα είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας. Αισθηματικά, μάλλον χρειάζεται να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να μην ακούτε τον περίγυρο σας. Σημαντικά βήματα στη σχέση ξεκινούν σήμερα. Οι γεννημένοι του 1989, αφήστε τους άλλους να λένε ότι θέλουν.
Ιχθύες
Σήμερα φροντίστε οι δουλειές που έχετε να κάνετε να είναι καλά προετοιμασμένες, προκειμένου να κερδίσετε χρόνο μα κυρίως ηρεμία. Μην παρασύρεστε από λόγια και γνώμες τρίτων γιατί ίσως δεν συμβαδίζουν με τα δικά σας κριτήρια. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αλλά η λύση πάλι θα βρεθεί. Μια μέρα που θα πετάξετε στα σκουπίδια άχρηστες σκέψεις και συγκινήσεις. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως δεχτείτε μια πρόταση με επαγγελματικό περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου