Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σχέσεις από απόσταση

Σχέσεις από απόσταση, πραγματικά πολύ δύσκολες σχέσεις! θες λόγο δουλειάς, θες λόγο σπουδών αυτές οι σχέσεις είναι μια δοκιμασία και για τους δυο, ένας “πόλεμος” συναισθημάτων, με πυρομαχικά την αμφιβολία, την ζήλια, τα συναισθηματικά και σεξουαλικά κενά!

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουν αυτές οι σχέσεις?
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται πολλά πράγματα, χρειάζεται πολύ προσπάθεια! Πρέπει η προσπάθεια, τα αισθήματα να είναι και από τις δύο πλευρές !

Βασικό συστατικό είναι να ξέρεις τον άλλον, να τον ξέρεις πραγματικά, να μην υπάρχει αμφιβολία για το αν αυτό που λέει είναι αλήθεια ή όχι! Πρέπει να ξέρεις ότι και σε αυτό που λες ο άλλος το πιστεύει!
Άρα δεν πρέπει να υπάρχει η λέξη θέμα στο λεξιλόγιό σας! Μια ακόμα μαγική λέξη είναι η υπομονή!!

Είστε μακριά, που σημαίνει ότι ότι προβλήματα και να έχετε πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας, ο σύντροφος μόνο ψυχολογική βοήθεια μπορεί να δώσει!
Η λύση των προβλημάτων μέσω τηλεφώνου είναι δύσκολο πράγμα και θέλει κατανόηση και υπομονή!

Τα συναισθήματα που έχετε πρέπει να τα εκφράζεται όσο πιο δυνατά μπορείτε! Να δώσετε να καταλάβει ότι η απόσταση κάποια στιγμή θα μηδενιστή , και αυτό που νιώθετε τώρα, δεν είναι τίποτα μπροστά στην στιγμή που θα ανταμώσετε!
Υπάρχει βέβαια και το σεξουαλικό θέμα !

Εδώ μόνο ένας τρόπος υπάρχει! Όσο πιο συχνά μπορείτε, ταξιδέψτε! Μία ο ένας θα πάει στον άλλο, μία ο άλλος στον ένα! Κάντε εκδρομούλες και μοιραστείτε την απόσταση!! Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αυτό το θέμα!!

Επικοινωνήστε,να μιλάτε για τα πάντα, για ότι σας απασχολεί! Δεν έχει σημασία αν εσείς το θεωρείτε μικρό! Προσπαθήστε να κάνετε την απόσταση μηδενική!
Αν ποτέ σας τύχει να κάνετε τέτοιου είδους σχέση , οπλιστείτε με ειλικρίνεια …επικοινωνία..αλήθεια..αγάπη, βάλτε μπροστά από κάθε μία λέξη την λέξη αλήθεια, και τότε έχετε αρκετές πιθανότητες να πετύχετε!!!


Πηγή:gnorimies.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου